TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Leimukallio (Ami 2007-10-16 14:08)

Leimukallio

Angelle
2007-10-16 14:47

Joku likempänä asuva voinee vastata kattavammin, mutta jos nyt muutama ensikertalaisen avajaisissa perjantaina 5.10.07 tekemä havainto:

Lattia oli hyvä; kuulin jonkun ohimennen vertaavan sitä Tanhuhovin lattiaan. Vertaus osuu mielestäni hyvin oikeaan - paitsi että Leimun lattia on hetpaljon sivusutivampi. Se teki tanssimisesta hieman hermostuttavan varovaista.

Toinen ongelma ko. iltana oli ilmastointi. Olimme parini kanssa paikalla pian yhdeksän jälkeen (siis tunti aloituksesta). Ainakin yli tunnin ajan sai tanssiessaan hikoilla, mikä yllätti. Ilmastoinnissa siis oli parantamisen varaa ottaen huomioon, ettei nyt mistään mahtavasta tungoksesta ollut kyse. Sanoisin, että paikalla taisi olla enemmän paikallisia ihmettelemässä kuin tanssimassa...

Sosiaalitiloista puheen ollen ainakaan naisten vessassa ei tuntunut oikein vetävän. Noh, tositanssijan ei paljoa tarvitse renkaalla asioida, mutta ikävä ylläri ei paremmaksi muutu tahdonvoimallakaan :(

Vetoisaksi en paikkaa sanoisi, mutta jos he aikovat laskea väen jatkossakin sisään sekä kahvion/ravintolan että tanssilattian sivun (lavan oikealta puolen pitkältä seinustalta) kautta, voi vetoisuuskin olla pian totta. Vaikka sää 5.10. hieman tuhnuinen olikin, ei lavanvierustalta sisään kulkeminen onneksi suuremmin kosteuttanut parkettia. Saipahan ainakin hiukan jarrua sutivaan kengänpohjaan :)

Kirjoittajan avainsanat: Jokioinen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu