TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Båge ja Liekki (Apollo 2007-09-23 15:14)

Liekissä

Sway
2007-09-23 21:05

:):):):) nyt joku sai minut vähän punastumaan :):):)

Tovi meni meikäläisellä pähkäillessä mitä olis tanssijalkojeni suunta, mutta lopulta se oli kuitenkin Liekki - pitkästä aikaan. Ja oikea päätös, ilta oli viihtyisä kuten aina Liekissä ennenkin ollut, vastaanotto lämmin (kahvilan ladykin muisti minua ja oli iloinen nähdä, vaihdettiin pari sana, ja myös järjestysmiehetkin tervehtii ja illan aikana kuulumisia vaihteli), matka sujui hauskan iloisesti jutellen Apollon kanssa, ja illan aikana sain tanssia niin paljon ku vain jaksoin ja halusin - mitähän muuta ihminen tarvitsiskaan ollakseen onnellinen! :):):) Kiitoksia kaikille ihanille miehille - niin tutuille kuin tuntemattomillekin - kenen kanssa pääsin sukeltamaan tanssin pyörteisiin! ("Make me thrill as only You know how.." :))) )

Hyvin Fantasian pojat soitti ja lauloi, heti ensimmäisten tanssien aikana näki että joidenkin kasvoihin tuli hymy kun kuuli seuraavan kappaleen alkuun, mieleisiä biisejä kun oli :))) ja pisteitä tuli annettu orkesterille paljon. Harmitti tosiaan kun pari kerta orkesteri tuli tauolle kesken parin ja näin "tappoi hyvän pelin". Ehkä kannattais poikien miettiä hieman myös tämänkin asian.. Oli paljon hyviä lauluja myös Jennallakin, mielenkiintoista olis seurata mitä tuleva tuo tullessaan. Tsemppia, tyttö! :)

Kotimatkakin sujui huomaamatta ja loppui yllättäen. Kotiin päästyä jalat vähän piipitti huoltoa ja huomiota, niinhän ne kaipaamaansa sai :)

Ai niin, tällä kertaa pinssikin pääsi kanssani tanssimatkaan kun kerran mulla tällainen nykyisin on olemassa :)) sitä vain kukaan ei tiennyt huomata :))

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu