TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Häikäisevä Johanna Pakonen tanssitti lahtelaisia. (VeeKoo 2007-09-22 13:30)

Häikäisevä Johanna Pakonen tanssitti lahtelaisia.

VeeKoo
2007-09-22 13:30

Perinteinen lahtelaishotelli Grand jatkoi syksyn huippuiltojaan perjantaina. Tämä kokous- ja liikemieshotelli tunnetaan kaupungin ykköstalona, todellisena tuhannen taalan paikkana.

Oli alkamassa viikon nappi-ilta.Kaupungissa oli lisäksi caravanmessut ja kalamarkkinat samaan aikaan mikä vaikutti yleisömäärään.Joskus kauppikseen saavutaan pitkänkin matkan päästä.

Tanssi on erittäin tärkeä osa ravintolan palvelukokonaisuutta ja siksi panostus esiintyjään on tärkeintä ja viihtyvyys jää usein vähemmälle huomiolle.

Jo iltakymmeneltä lattia alkoi täyttyä innokkaista hörhöistä ja meno oli melko äänekästä. Lähes kaikki pöytävaraukset käytettiin seurapiiri-ihmisten tarpeisiin.

Marmorikivilattia on pitävä vaikka ei anna sellaista odotettua luistoa kuin pitäisi. Ravintolamiljöön kaikupohja on se mikä se on ja erityisesti iäkkäämpi väestö parjaa kovalla kajahtelevia ämyreitä.

Puoli yhdentoista aikaan sapui karismaattinen ja upea Johanna Pakonen ja orkesterinsa Omenapuu. Mikä ilmestys! Artisti oli onnistunut kadottamaan kilonsa, myös aloitetulla tanssiharrastuksella oli ilmeinen yhteys lopputulokseen. Kauanko Jossulta menee aikaa silmämeikkauksen??Vaalea suomalaiskauneutta... Esiintymisestä heijastui itsevarmuus ja vahva ammattitaito tangokuningattaren varmuudella. Liikkuminen yleisön ja fanien keskuudessa mikin kanssa ja yltiöpäinen, melkein rajat rikkova flirttailu kosketinsoittajan kanssa ja tangojen sydämmellinen tulkinta olivat parasta Jossua ehkä koskaan.

Tanssikappaleita saatiin kaikkien makuun, niin Dingomusaa, legendaarinen Leijat, pari Seinäjokea. Lattareita; samban ja erityisesti cha-chaan riemua! Tanssiparatiisissa kaikki olivat sinuja keskenään.

Sisääntuloaukon erkkerialue oli täydennetty pöydillä, paikan ainoa miinus.

Hyvä ilta ylitti villeimmätkin odotukset.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu