TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Syysmatkailua... (Suke 2007-09-19 12:40)

Syysmatkailua...

Suke
2007-09-19 12:40

Syksyn tuntua jo kovasti ilmassa, kun perjantaiaamulla suuntasimme 550km autoilulle kohti eteläistä Suomea ja kolmen illan tansseja siellä. Matkan aikana saimme nähdä huikaisevaa auringonpaistetta, rankkoja sadekuuroja ja laulaa syksyistä tangoa: kas lehdet putoo... Kyllä tämä kotomaamme on kaunis ja eri vuodenajat sen...

Perjantain kohteena oli Kapakanmäki ja odotukset illan suhteen tanssin ja musiikkien osalta korkealla. Eija Kantola & Omega ja FBI Beat takasivat viihdyttävän illan monipuolista musiikkia rennon letkeällä otteella. Tanssikansaa lähes tungokseen asti paikalla ja varsinainen tungos oli kyllä naisten tyrkyn seutuvilla. Muutamaan otteeseen meinasi jo tuskastua, kun ei ehtinyt hakemaan aikomaansa. Illan mittaan kuitenkin tuli täsmähakuja puolin ja toisin ja fiilikset nousivat. Uusia bongejakin niin, että nyt luvussa 417.

Tanssimaan pääsemisessä neidot osaavat olla aika ovelia. Ihan alkuillasta haki outo neito pelille miesten hakuvuorolla (hyvä hyvä!) ja kertoi syyksi sen, ettei mielestään pääse tarpeeksi tanssimaan. Kommentti tuli eka valssien jälkeen!!! Omalta osaltani lupasin osallistua tanssitalkoisiin ja niinpä siinä illan mittaan taisi tunti hurahtaa kivassa seurassa.

Lauantaina päivällä parin tunnin ulkoilutreenit ja illaksi Kisarantaan. Vaihtoehtona olisi ollut myös Satulinna, mutta koska Kisarannassa olen aina viihtynyt hyvin, niin sinne siis. Valinta olikin oikea. Eija ja Omega Markus Sextetin kera vauhdittivat illasta tosi hikisen iloisten ja taitavien daamien kanssa. Mitään törmäilyjä ei sattunut, eikä ryntäilyjä, Kisarannan lattiahan tanssijalle ihan eri luokkaa kuin Kapakanmäen liukas parketti. Uusia hakututtavuuksia tuli useampia ja se on kiva asia. Hattua täytyy nostaa palstan neitokaisille, tosi taitavia seuraajia löytyy ja asenne tanssiin on niin iloinen... KIITOS!!!

Musiikeista sen verran, että Omega ja Eija vetivät suunnilleen samat biisit läpi kuin Kapiksellakin. Markus Sextetin ohjelmisto lauantaina piti sisällään liikaa beat-musiikkia, onhan se nättiä ja tanssittavaa, mutta kyllä muutaman tangonkin voisi sekaan sujauttaa. Bassot jytisi aika lujaa, mutta kokonaisuutena volyymit ihan sopivat.

Hyvä ilta siis taas Kisarannassa.

Sunnuntaina oli vuorossa Järvenpään tanssit ja yllätys yllätys Eija & Omega kolmas ilta peräkkäin antamassa vauhtia tanssiin. Nyt kun ei ollut toista orkesteria, niin Omega pääsi paremmin esittelemään osaamistaan koko kirjolla ja musiikkien suhteen myös ilta oli vkl:n osalta paras, oli se sitä kyllä tanssinkin osalta fiilistelyineen...

Tuollainen 300 henkeä jättisalissa on aika vähän ja ei voi olla järjestäjillekään kannattavaa. Tilanne varmasti korjautuu, kun Kapis ja Pavi sulkevat ovensa. Paikkanahan Jäke on todella tilava ja siisti. Taukomusiikkeihin en ihan kaikilta osin ollut tyytyväinen ja varsinkin jivet olivat vähän tylsiä. Lähes kaikki näyttivät tanssivankin ne fuskuna. Paras ilta kuitenkin...

Kaunis kiitos kaikille, jotka tekivät matkasta onnistuneen ja kauniita muistoja muisteltaviksi talven pimeinä iltoina...

Maanantaiaamulla kotia kohti ja ilta menikin venyttelyn merkeissä.

Tiistaina suunta oli pohjoiseen päin tanssikurssille Rovaniemelle fuskailemaan. Onhan siinä siivua sinnekin, kun matkaa tulee 190km suuntaansa.

Torstaina hitaan lavafoxin kurssille ja perjantaina Norjaa kohti ja suureen tanssigaalaan siellä. Matkaa ei ole kuin 830km...semmoista syysmatkailua siis.

Kirjoittajan avainsanat: kapis-kisaranta-järvenpää

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu