TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Etelän kierroksella... (Suke 2007-09-04 12:46)

Etelän kierroksella...

Suke
2007-09-04 12:46

Perjantai valkeni aurinkoisena ja oli mukava aloittaa 8 tunnin istuminen autossa keula kohti Hämeenlinnaa ja tulevaan. majapaikkaamme Sää vaihteli matkan aikana myös sateiseksi ja oli sitä myös perille päästyämme. Onneksi ilta oli jo parempi sään suhteen.

Kapakanmäen tansseista ei etukäteen kovin suuria odotuksia ollut, koska illan viihdyttäjistä toinen; Reijo Taipale ei oikein vakuuttanut edellisenä lauantaina Hietasaaressakaan. Luotimme siihen, että Teemu Harjukari kyllä illan pelastaa. Näin kävikin... Lattia oli tosi liukas ja se latisti omat fiilikset heti alkuunsa. Onneksi paikalla oli todella kivoja daameja, jotka illan pelastivat, kiitos siitä! Illan yleisilme kaikkinensa oli kuitenkin outo Kapikselle, koska poissaolollaan loistivat kymmenet ja taas kymmenet paikan vakiodaamit.

Lauantaina kolmen tunnin yöunien jälkeen Lohjalle Tanhuhoville vähän kisailemaan buggissa. Kaksi loistavaa daamia pareina, kyllähän siinä passaa tanssailla... Tällä kertaa vain musiikkien valitsija ei oikein onnistunut kisamusiikin suhteen ja varsinkaan eri ikäsarjoissa soitettavien biisien nopeuksissa. Omalla kohdallani mitta tuli täyteen, kun semissä soitettiin Finkkujen Suomalainen nainen-biisiä!!! Ei oikein bugg-jalka sille biisille vipattanut... Muutenkin on vähän surullista buggin kannalta Suomessa, että sitä pitäisi tanssia kauhean laajaliikkeisesti ja elvistellä asioilla, jotka eivät buggiin kuulu. No, vedotaan sitten taas siihen, ettei lavoilla ole sääntöjä. :(( Iltatansseihin piti jäämän myös Tanhuhoviin ja majapaikkakin oli sovittu, mutta äänin 3-1 taisin jäädä vähemmistöön paikan valinnassa. Kisaranta olikin nappivalinta!!!

Kisarannan tansseihin innostuin sitten itsekin, koska siellä oli Varjokuvan ohella eräs positiivisimmasta yhtyeistä, Syke paikalla. Varjokuvakin on omalla tyylillään hyvä, mutta jättää jotenkin tasapaksun vaikutelman. Etäisen myös. Paljon enemmän saisi olla kontaktia yleisöön eikä nostaa vain yhtä bändin miestä jalustalle. Sykkeen kappalevalinnat ja tapa soittaa ne, on jotenkin iloista meininkiä ja nostaa omat fiilingit ylös.

Tungosta oli koko illan, mutta hyvin silti pääsin luovimaan joukossa. Naistenrivit olivat sankat ja niinpä olikin pyrittävä täsmähakuihin ja niissä onnistuin... Lohjan reissu tuntui illan mittaan kintereissä ja peräseinän tasanteelta oli kiva seurailla tanssia vesimukin kera. Muutamia jyrääviä herroja pisti silmään, samoin bw:n tanssijoissa on kavereita, jotka katselevat lattiaan lähes koko ajan ja näin ollen ympäristö unohtuu. Pari kilpapuolen herraa piristi jivellään iltaani: tosi hölmön näköistä reuhtomista laajalla liikkeellä, eikä tanssi natsannut pätkääkään soivaan musiikkiin. Kolareita saivat kyllä parin biisin aikana tosi paljon aikaan. Kisarannan ilta oli yksi parhaista siellä käymistäni, kiitos mainioiden daamien, joita sain tanssittaa ja mukavan musiikin.

Sunnuntaina töllättiin ensin Osakan keihäsfinaali ja sitten reilun väljällä aikataululla kohti Ristiinaa ja Metsälinnaa. Pienehkö, siisti ja oikein vieraanvarainen paikka, jonne oli kokoontunut tanssinettiläisiäkin melkoisen monta ja saimmekin tosi kivan illan viettää siellä. Yllätyksiäkin tuli illan aikana kolme ja viimeisin chachan muodossa, kun totesin tanssivani sitä nimenomaan chachana, enkä buggina, kuten normaalisti teen! Jotkut osaavat näköjään tuon painostuksen taitavasti:)) Kiitos vaan ylläreistä!!!

Varjokuva soitteli varmaan samat biisit kuin edellisenä iltanakin ja mikäs siinä... Tanssitilaa oli sopivasti ja paikalla muutamia tosi taitureita. Kiva seurata tanssiaan...

Kaikenkaikkiaan mahtava reissu ja taas paljon uusia tanssituttavuuksia ja hienoja ihmisiä. Uusia bongauksia tuli kaikkina iltoina muutama lisää, terveiset vaan!!! ja nyt ollaan luvussa 413. Erikoisesti Metsälinnan illan keskustelut tanssinettiläisten kanssa olivat kivoja. Harmittaa vaan, kun aina jää tanssittamatta myös sellaisia, joita mielellään hakisi, ei vaan löydy silloin, kun haku on päällä.

Lämpöiset kiitokset majoituksista ja hyvästä huolenpidosta. Kurpille hauskasta matkaseurasta. Ystävyys on hieno asia ja sitä arvostan.

Kirjoittajan avainsanat: kapis, Kisaranta, Metsälinna

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu