TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Rumban ajoituksen merkitseminen (Speedy 2007-08-30 2:00)

Kun nyt chachaan siirryttiin

Stefanus
2007-08-30 10:25

Mie itse tykkään käyttää laskiessa cha cha , tai cha cha chaa. Kun siellä on se sutsaus tai satsaus kuultavissa. Olin vähän itsekseni peilin edessä harjoitellut vähän noita juttuja aikaisemmin. Siinä peilin edessä sit käytin just noita ja samoin musiikkia kuunnellessa. No sit joitakin vuosia sitten ajattelin, että pitääpä oikein lähteä noihin hullujen treeneihin oikeesti harjoittelemaan. No siellä alettiinkin takomaan tuota nel et systeemiä, niin jopa meninkin sekaisin noitten laskujen kanssa, kun päässä soi se cha cha.

Kerroimpa tämän vain siksi, että cha cha ei mielestäni ole niitä yksinkertaisempia tansseja ja kun alkuvaiheessa sitä opettelet, niin jo pienetkin asiat ja muutokset saattavat saada jalat solmuun - joksikin aikaa ainakin. Muuten, miksei kolmonen voisi olla se eka cha, sitten se jaettu nelonen cha cha. Onko sillä loppujen väliä?

Aiheestahan täällä on sitten vuosien varrella väännetty kättä. Joskus vaan yllättävänkin yksinkertaisista asioista saadaan yllättävän monimutkaisia juttuja.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu