TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälän Suurlavalla. (VeeKoo 2007-08-19 14:18)

Mäntsälän Suurlavalla.

VeeKoo
2007-08-19 14:18

Lähes sinisellä taivaalla näkyy yksittäisiä pilvenhattaroita ja ilma on kaunis, seesteinen ja sitä katsellessa poistun juuri Riihimäen poliisiasemalta.

Eilen lauantaina ilmastotekijät suosivat tanssi- iltaa ja päätin lähteä uudenkarhean ja lutusen poikaystäväni kanssa Mäntsälään tansseihin. Hän on muuten Bosnia- Hertsegovinasta kotoisin. Se on valtio, jonka pääkaupunki on Sarajevo ja virallisia kieliä ovat serbia ja kroatia. Kansallislaulu on Intermecco. Balkanilaisila on erikoinen motto; heillä ei nimittäin ole mottoa lainkaan.

Saavuimme Mäntsälään 21.20- 21.30 välisenä aikana, aika on klassikko. Kollega oli kolmatta kertaa lavatansseissa, joten opastus oli enemmän kuin paikallaan. Tirehtööri toivotti huvimajastaan asiakkaita tervetulleeksi, mikä kohteliaisuutena todettiin.

Aloin raksia daameja ketjussa. Ilta sujui mukavasti, paitsi että eräältä venäläissyntyiseltä pariltani irtosi rintaliivien olkain ja kiinnitysyrityksiin johon minut epäkiitollisesti pestattiin, tärvääntyi kohtuuttomasti tärkeää tanssiaikaa.

Bosnian mies tanssi kolme kertaa ja ryytyi ennen puolta yötä. Jouduin tekemään myönnytyksiä.

Pian lähdettyämme jouduime Mäntsälän ytimessä ratsiaan. Paikalliskonsta tutki toyotanraatoa ja lopulta löysi oikeasta eturenkaasta puutoksia ilmanpaineissa. Konstaapeli oli muuten tyystin kalju. Kysyin poliisilta että tiedätkö mitä eroa tuolla renkaalla ja sinun kaljulla on.

Tuon renkaan sisälä on j otain, mutta tuon kaljun sisällä ei ole yhtikäs mitään ja osoitin kyseistä klania.

No pikavoitto oli varma, minkäs teit.

Tänään sunnuntaina Riihimäen ravireissulla pistäydyin maksamassa sakkolapua suoraan Kissalan kassalla. Sen verran oli jonoa, että odotushuoneessa kerroin eilisestä tapauksesta reinikaisille ja naurun remakka oli valtava. Päivystävä poliIsi tuumasi että sää voit poika repiä sen sakkolapun jos toi tarina on tosi.

Lopuksi vielä Äinään miähen kommentit:

Hohoho..hoo...hoh.hoh..hohhohhooo.heko..

On se aika venkula tuo Äinään miäs.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu