TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Johanna & Omppopuu sekä Lämsä Riutalla 21.7 (Kippe 2007-08-09 19:58)

Johanna & Omppopuu sekä Lämsä Riutalla 21.7

Kippe
2007-08-09 19:58

Oltiin Riutalla keikalla hillumassa. Johanna Pakonen & Omenapuu riekkuivat oikein, Johannalla oli lasta oikeassa kädessä ja välillä lepuutti kättään. Hyvät setit vetivät, peilipallokin kimmelsi niin, vaikkei katossa semmoista näkynyt vaikka hän kuinka kurkki. Pienen porukkamme lempivalssi Kaiken kauniin rinnalla soi niin kauniisti ja Kulkurin iltatähdessä ovi narahti ihan oikeasti, Jouni osaa! Omppopuussa oli vieraileva kitaristi Gepardi -porukasta eikä hän yhtään hävennyt Papalle.

Lämsän vuoro tuli ja orkesterin soitanta laahasi kuin viimeistä päivää. Lämsä aloitti tangolla Soittakaa lujempaa ja sekös laahasi kuin morsmaikun pitkä huntu. Heebo diggasi Elvistä ja sen huomasi (go Elvis, go). Tässä vaiheessa istuimme ulkona keinussa ihmettelemässä ja toivomassa että aika rientäisi.

Mitenköhän orkka saisi vauhtia siihen tempoonsa? Tuolla rytmillä tango ei kovin kolahtanut ja sama laahaus jatkui koko setin ajan. Suoraan sanoen häivyttiin Johannan ja Omppopuun tokan setin jälkeen aika vauhdilla. Sitten kun heiltä on rytmiongelma korjattu, niin voisi mennä uudemman kerran kuuntelemaan.

Kirjoittajan avainsanat: Lämsä, Pakonen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu