TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä Lunnas-Tarjassa viehättää? (Kippe 2007-06-24 14:53)

Mikä Lunnas-Tarjassa viehättää?

Kippe
2007-06-24 14:53

Olimme ystävien kanssa Leppävirran Tulenliekissä Jussipäivänä hillumassa - kiva takka ja käyskentelytilaa riitti, mitä nyt pöppiäiset vähän rassasivat. Lavalla esiintyivät Seinäruusut ja Tommi Soidinmäki sekä Tarja Lunnas & Rosso.

Seinäruusuilla oli omilla seteillä musiikkia laidasta laitaan ja sama meno jatkui Tommin tullessa lavalle ja homma svengasi kuin hirvi, eli ei mitään valittamista, päinvastoin, porukka soitti todella hyvin, Tommi lauloi niin hyvin eikä moitteen sijaa löytynyt.

Mutta kun Tarja Lunnas tuli lavalle, musiikki & laulu ei kuuluneet ulos kunnolla, laulusta ei saanut selvää ja musiikki laahasi toisinaan kuin Epun rätti maassa. Kaikki biisit olivat pääosin samaa vaihtoaskelmössöä. Ei tullut tangoa, valssia jenkkaa tai humppaa, vaan hän lauloi omia laulujaan, jotka kaikki kuulostivat samalta vaikka miten olisi kääntänyt. Itse artisti näytti tulleen suoraan mökiltä, glamouri oli täysin hukassa.

Olemme muutamia artisteja nähneet ja on huomattu, miten pukeutumiseen on satsattu. Keikka on artistille työtä ja hänen velvollisuuteensa kuuluu asianomainen pukeutuminen, monipuolisen musiikki-illan tarjoaminen ja tanssijoiden illan juhlistaminen. Kukapa nyt lötöttävissä verkkareissa tulee tanssimaan, mitä nyt muutama jumppa-pirkko on nähty urheilupöksyissä ja lenkkareissa pyörähtelemässä.

Kirjoittajan avainsanat: Tarja Lunnas

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu