TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangot häviämässä (Henkseli 2007-06-21 16:29)

Tangot häviämässä

Speedy
2007-06-21 17:31

Ei se tango mihinkään tule vielä häviämään. Argentiinalaista tuntuvat jotkut joka tanssiin survovan, eli suosio on kasvussa. Kotimaisesta tangosta kaipaan niitä tulisia ja temperamenttisia tangoja, joita 2-3 illassa riittää. Ne löysät tangot voi jättää unholaan ja soittaa vaikka slovareita tai beat musiikkia tilalla. Niissä on ainakin yhtä paljon tunnelmoimista kuin tangoissa. Hyvä etteivät ole tanssillisesti jopa haatavampiakin.

Settiin mahtuu noin 6-7 paria kappaleita joten ei yhtä lajia niin kovin usein illassa tule. ( valssi, humppa, tango, foksi, jenkka, polkka, masurkka, rumba, satsa, samba, jive, salsa. bugg ym. sekä hitaat versiot päälle). Siitä ei riitä aikaa kuin yksiin kappaleisiin korkeintaan joka toinen setti, ainakin jos tasapuolisesti kaikkia soitettaisiin. Tuo oli vaan arvailua korjatkoot viisaimmat tuota laskelmaa.

Jos haluaa tangoja, humppaa sekä valssia tanssia, niin parempi mennä enemmän noihin eläkeläis tansseihin. Siellä niitä soi enemmän kuin muualla. Saattaa olla hyvä ottaa eväs mukaan että pääsee sopivaan tango nirvanaan, kun siellä ei välttämättä ole paljon niitä kursseja käyneitä ;)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu