TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yöttömän yön tanssit Hartolassa. (VeeKoo 2007-06-17 15:36)

Yöttömän yön tanssit Hartolassa.

VeeKoo
2007-06-17 15:36

Pantin mummojen kanssa kesäpäivät tasan Krouvin lavalla perjantaina.

Vietin iltaa Heinolan Tukkijätkässä totolinessä ja lyöttäydyin karaokeseurueeseen. Pian päätime suunnata lavalle, oli tanssiharastukselle otollinen, hiukan sateinen ja happirikas ilma.

20.30 saapui dösä Lahdesta Heinolan tilausajolaituriin. Aikaisemin oli lähtenyt joku tanssikerhon expresskyyti, tämä oli se perinteinen. Yleensä Lahdesta ei nouse ketään. Miksi onnikat lähtevät aina kahdeksalta lavalle, ei ole muuta järkevä selitystä kuin muistisääntö.

Marjoniemestä hyppäsi kyytin riehakas 9-päinen joukko karaokeaikeissa. Taskulämmin olut ja kunnon kossu maistui, puteli kiersi raittiusseurassa.

Ohitime ns. liikkuvan kiven, nähtävyys joka on vuosien aikana hiukan siirtynyt alkueräiseltä paikaltaan huolestuttavasti.

Kreivin aikaan 21.10 Krouvin tanssiparatiisissa. Naulakko oli jälleen vartioimaton. Asiaa perusteltiin sillä että ei täältä viedä mitään kun on niin vähän porukkaakin. (Anne Mattila veti kyllä tuvan turvoksiin.)

Eikö Hartolan markkinoilta löydy joutomiestä vahtimaan omaisuuksia?

Naisila on tanssipussukat kyllä, mutta miehen habitukseen ei passaa säilyttää känkkää ja lompuukia mesessä.

Naisten tunti parhaimmillaan. Päääsin kesämekkoisen naisen kanssa kuviohumpalle,lisäksi joku tinki tangolle ja bonuksena sinnittelin hitaan valssin kiltisti loppuun asti, kuin mies isolla ämmällä.

Karaokepubissa kuuntelin musiikkiesityksiä puoli minuuttia ja siinä ajassa sain hankittua b-luokan makkaran.

Joku kävi bongaamassa nikkini ja sai ienhymyä palkaksi.

Miesten haulla noudin ne, jotka suostuvat seuraamaan koukeroitani ja ne, joita en ollut aikaisemmin tavannut. Ja lisäksi kostohaut.

Yhtäkkiä käki alkoi kukkua. Daamia se tuntunut häiritsevän. Sain lämpimän ja verhoavan katseen. - Anna kukkua vaan, poju.

Helteellä sattuu kaikenlaista.

48% lavakansasta toivoisi päsevänsä jatkoille tanssi-illan päätteeksi ja ehdotuksiakin tuli pitkästä aikaa. Tukalasta tilanteesta selviää puhumalla, nyt en puhunut mitään.

Krhm.

Muori Mattila oli paikalla hätävarana, tällä kertaa en hakenut häntä tanssimaan, silä tuoreessa muistissani olivat Kolmilammin rukkaset. Sen sijaan Anne Mattila jakeli kuvansa nimmarilla ja kevyen halin. Kortin järjestysnumero on 78.

Laattapuolella oli tilaa fuskata ja se oli melkoista taiteilua, päkiöillä onnistui paremmin. Lattia on kevyt nilkoille ja edelleen petollinen.

Kuulutettiin härkäpareja paikalle. Yksi lavarituttu ei lähtenyt ja vetosi poislähtöön.

Espanjassa ja Ruotsissa voi mennä härkävankkureilla, mutta ei Peräkylässä.

Jehna.

Bussi starttasi 01.40.

Upea valoisa maalaismaisema hiveli silmiä.

Marjoniemssä kävi niin kuin Laihian kirkossa ennen kolehtia.

Yksi pyörtyi ja kaksi lähti kantamaan pois.

H-Junassa Hikiällä 17.6.07

-VeeKoo-

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu