TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aatteleppa ite omalle kohalles! (Humu 2007-06-07 15:05)

Aloittelija aattelee

Tapani
2007-06-12 23:25

Liike jatkuu pidemmälle kuin on tarkoitus, jolloin taaskaan ei törmäystä voi välttää (Voimaahan mies ei saa viennissään käyttää).

Minusta voimaa saa ja pitää käyttää jos se on tarpeen törmäyksen välttämiseen. Paniikkijarrutus törmäyksen estämiseksi on eri asia kuin normaali vienti eivätkä siihen päde normaalit vientisäännöt. Voiman käyttäminen paniikkijarrutukseen on epämiellyttävää mutta törmäämisessä on mahdollisuudet paljon suurempaan epämiellyttävyyteen ja isompiin tai pienempiin kolhuihin. On lisäksi hyvä että nainen erottaa paniikkijarrutuksen normaalista viennistä jotta hänellä on paremmat mahdollisuudet tajuta että kysymys on uhkaavan kolarin välttämisestä ja toimia sen mukaisesti eli esimerkiksi olla tekemättä mitään omaa.

Voimankäyttö viennissä on jossain tapauksissa tarpeellista tai hyödyllistä normaalitanssissakin mutta se on taas keskustelunaihe erikseen.

Muuten olen sitä mieltä, että jos nainen lavalla tahallaan on seuraamatta vientiä se on hyvin tehtynä ok mutta siinä tilanteessa nainen siirtyy väliaikaisesti itse viejäksi ja ottaa siten vastuun siitä että se mitä hän tekee ei johda kolariin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu