TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Myrskylyhty & Mikko Mäkeläinen 9.6.07 Riutalla (Ami 2007-06-11 12:19)

Köpi Koski&Projekti ja Myrskylyhty&M.Mäkeläinen 9.6.07 Riutalla

Andreas pks
2007-06-12 8:24

Lauantaina Mäntsälässä jo toista kertaa terassia korjaamassa kaverien kanssa. Kiva tehdä rakennustyötä klo.11.00-19.00 välisen ajan polttavassa helteessä, jossa oleskeleminenkin kävi työstä. Onneksi ruoka- ja kahvipuoli sekä nesteytys toimi siellä kiitettävästi. Sitten kipin kapin pois Mäntsälästä, koska Finkut tietää tungosta eikä tanssiminen mielestäni silloin tulisi nautittavaksi.
Kiireisen siivoutumisen jälkeen daamini kanssa Riutanharjulle tanssimaan ranskalaisella maanantaipainoksellani. Järvenpäässä näytti entisten latotanssien parkkipaikalla Pohjolanhovissa olevan paljon autoja liekkö häät tms.. (Palatessa mahd. sinne tuntui hakeutuvan ambulanssi).

Perillä Riutanharjulla hieman yli 21. Lavalla sopi hyvin aluksi tanssimaan ja kuvioiden pyrittelijät saivat toteutella piruettejaan ja arvaamattomia temppujaan. Oli välillä vaikeaa väistellä niitä parempia tanssijoita, joilla se kuvion vienti muista välittämättä etuajo-oikeudella on pääasia. Sitten taas hitaammin menevien kanssa piti löytää läpipujahtamisväli toisinaan, mutta enimmäkseen eteneminen onnistui. Yksi mustapaita oli ottanut tavakseen kädenalittaa ja tanssia paikoillaan etenemisalueella väliin naisia kallistellen varsin totisena keskiportaan kohdalla tolpan sisäpuolella. Haittasi ringin etenemistä. Välillä joku kaatoi naisensa pään lähes lattiaan etenemisalueella ja kerran pelkäsin kolhivani säärelläni tälläisen eteen äkisti pysähtyneen päätä. Kukahan maksaa ja korvaa jne., jos tuollaisessa joku loukkaantuu toisten kaatuessa tai kompastuessa vahingossa koko pakan päälle.
Illan mittaan väkeä tuli ihan mukavasti lavalle, mutta varsin hyvin pystyi tanssimaan koko illan. Aluksi taas minun nahkapohjani pitivät yllättävän hyvin ja daamini sanoi, ettei säämiskäpohjat oikein luistaneet, hyvin kuitenkin ilta meni.
Köpi Koski lauloi ja Projekti soitti suurelta osin vanhempaa tanssimusiikia enimmäkseen sylitanssina tuli mentyä ja jonkunverran fuskuakin. Cha cha:n aikaan piti juuri levähtää ja se tuli siten missattua niinkuin Sambakin. Illan mittaan tuli tosiaan vähän lattareita ja etenkin Rumbaa olisi ollut mukavaa tanssia siinä lämmössä.

Mikko Mäkeläisen ääni on ihan mukavan miehekäs, mutta orkesterin äänitasot olivat liian voimakkaat, kovaäänisten kohdalla kuulovamma varhaan paheni taas :) Kappaleet olivat kyllä tanssittavia, mutta sais olla tanssimusiikia kun kotonakin voisin kuunnella kuuntelumusiikia ja lavalla taas tanssia eri lajien tanssimusiikkiin.

Kahviossa oli iso joukko n.20 nuoria neitosia ilmeisesti polttareita viettämässä. Oli kaunista katsella hyvin käyttäytyviä nuoria hehkeitä siloposkisia naisia viihtymässä keskenään nätisti keskustellen n.klo. 23 aikoihin. Lattialla viiletti n. 13-15 vuotiaat kaksi tyttöä välillä keskenään tanssien ja välillä heitänkin "isoisät" hakivat :) Siitä se alkaa.

Kotimatka sujui turvallisesti puolenyön jälkeen riista-aidan pitäessä asukkaansa kotimetsän puolella moottoritiellä etelääpäin ajaessa ja samoin pienemmällä tiellä.

Ihan mukava oma Riutan kesän avaus.

t.Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu