TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Myrskylyhty & Mikko Mäkeläinen 9.6.07 Riutalla (Ami 2007-06-11 12:19)

Myrskylyhty & Mikko Mäkeläinen 9.6.07 Riutalla

Ami
2007-06-11 12:19

Oli ihana ilta, lämmintäkin alussa 26 astetta saapuessani Riutanharjulle. Tanssilattia tuntui aluksi kengilleni hieman liukkaalta, mutta pito parani myöhemmin.
Kaunis,lämmin sää, mieluisammat orkesterit tai halvemmat liput oli varmaan syynä siihen, ettei paikalla ollut ruuhkaa.

Riutanharjulla saa parasta kahvia, mitä olen lavoilla nauttinut.

Köpi Koski ja Projekti aloittivat musisoinnin. Heidän soittonsa oli etupäässä vanhaa 50-60 -luvun tanssimusiikkia. Hidasta valssia jäin kaipaamaan.
Muita valsseja tuli mielestäni liikaa, jopa kaksi/setti ainakin kerran. Myös lattareita rumbaa ja cha-chaa olisin toivonut. Volyymit oli heillä säädetty mielyttävälle tasolla.

Toisena orkesterina oli Myrskylyhty, joka soitti hyvää tanssittavaa musiikkia ja myös heidän äänenvoimakuus oli säädetty hyvin siihen asti, kunnes Mikko aloitti esiintymisensä, niin heti siirettiin nappula kaakkoon.
Olen aikaisemmasta kokemuksesta jo vuosien takaa oppinut karttamaan paikkaa, jossa Mikko esiintyy. Vaikka pidänkin hänen lauluäänestään, ei se tule oikeuksiinsa silloin, kun joudun turvautumaan korvatulppiin.
Jos fanit haluavat sitä melua, esitänkin toivomuksen, että kaiuttimet käännettäisiin lavan edessä seisovia kohden. Näin uskoisin äänenvoimakuuden muualla laskevan.

Kirjoittajan avainsanat: Myrskylyhty, Köpi Koski ja Projekti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu