TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aatteleppa ite omalle kohalles! (Tuulikki 2007-06-07 12:16)

Asenteesta

Ukkomies
2007-06-10 13:03

Ei aloittelijoita tai muuten heikommalla tanssitaidolla varustettuja ole kukaan yrittänyt mihinkään häätää tanssipaikoilta. Sensijaan kylläkin heidän asenteestaan tanssiin ja usein varsinkin muiden tanssijoiden huomioimiseen on vähemmän hyväksyttävällä tasolla.

Jos he käyttäytyisivät siivosti ja yrittäisivät edes olla työntymättä alueille, joilla heistä on sekä haittaa että usein myös vaaraa sekä itselleen että muille tanssijoille, ei heidän paikallaolonsa haittaisi mitään.

Aloittelijoiden ja heikomman tanssitaidon omaavien ei ole syytä hävetä tanssipaikoilla. Ei ne monet kokeneemmatkaan ole kunnolla oppineet toisten huomioon ottamista. Kokeneiden parissa on tosi yleistä, että tanssikuvion annetaan levitä hyvin leveäksi ahtaissakin paikoissa.

En tässä arvostele kenenkään yksittäisen tanssijan ominaisuuksia, vaan yleisesti en ymmärrä tätä, että lavoilla kaikki liikenne pitäisi sujua "kokeneiden" tanssijoiden ehdoilla. Fanittajat ovat myös ryhmä jota koko ajan sorsitaan vaikka yksi fanittaja vie vähemmän tilaa kuin yksi tanssija.

PS. Humppis, sinun todellinen liikkuminen on muistikuvieni mukaan esimerkillistä vaikka eriävän mielipiteeni juuri viestiisi jätinkin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu