TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aatteleppa ite omalle kohalles! (Tuulikki 2007-06-07 12:16)

Aatteleppa ite omalle kohalles!

Humppis
2007-06-07 15:54

Humu: Miksemme siis suvaitse heitä keskuudessamme sen sijaan, että valittaisimme heidän olemassaolostaan?

Oletkohan nyt lukenut/kokenut jotenkin yksisilmäisesti?

Ei aloittelijoita tai muuten heikommalla tanssitaidolla varustettuja ole kukaan yrittänyt mihinkään häätää tanssipaikoilta. Sensijaan kylläkin heidän asenteestaan tanssiin ja usein varsinkin muiden tanssijoiden huomioimiseen on vähemmän hyväksyttävällä tasolla.

Jos he käyttäytyisivät siivosti ja yrittäisivät edes olla työntymättä alueille, joilla heistä on sekä haittaa että usein myös vaaraa sekä itselleen että muille tanssijoille, ei heidän paikallaolonsa haittaisi mitään.

Seuraamalla sitä, miten muut paikallaolijat toimivat normaali ihminen havaitsee nopeasti, miten tulee toimia.

P.S. Olen kuullut tälläisen väitteen, että hyvä (miespuolinen/viejä) tanssija sopeuttaa tanssinsa kulloinkin käytettävissä olevaan tilaan. Hän ei syytä toisia ruuhkasta. Mahtaneeko pitää paikkansa Teidän mielestänne?

Eipä syyttele ei, jos muutkin käyttäytyisivät ruuhkan edellyttämällä tavalla, mutta niinhän ei koskaan ole. Aina on muita hitaammin tai nopeammin eteneviä ja vääriin tai muuten siinä tilanteessa haitallisiin suuntiin eteneviä, etenemisalueella taivuttamaan tai muuten temppuilemaan pysähtyviä jne.

Noille ei mahda mitään, vaikka itse kuinka huomaavaisesti käyttäytyisi. Niinpä huomaavaisen ja kohteliaan tanssijan kohtalona on lopulta vetäytyä kokonaan pois tanssilattialta, ellei sopivia sopukoita sen laitamilta löydy. Onneksi usein löytyy, vaikkakin sitten ne häirikötkin ne alueet kohta havaitsevat ja tulevat niihin viemään sen viimeisenkin tilan.

Senpä vuoksi pitäisi niitä eri korkeuksilla olevia ja kynnyksillä varustettuja tiloja olla, jotta tuo haitta hiukan hälvenisi.

Onneksi esimerkiksi orkesterikorokkeille tanssimaan uskaltautuvia on vielä melko vähän -löytyy edes niiltä tilaa vielä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu