TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Keltanokkana Kolmiksella su 4.6.07 (Angelle 2007-06-04 15:22)

Keltanokkana Kolmiksella su 4.6.07

Angelle
2007-06-04 15:22


Prologi
Jälleen kerran olen miettinyt miksen ryhdy tuosta vaan raportoimaan taannoista tanssireissua... Mielelläni luen toisten kirjoituksia, mutta omansa aloittaminen jotenkin etsii uomaansa - kunnes ymmärsin: kokemus oli jälleen sikäli paljon positiivinen, että lelluisin vaan suoltamatta sanaakaan *huokaisee*

Siinä meni jokunen paikallisempi tanssisuunnitelma nurin kun sain tarjouksen lähteä kimpassa Kolmikselle sunnuntaina 3.6. Meitä olikin autoon sitten yhteensä neljä: kaksi tanssiin hurahtanutta puheliasta naista, yksi kilpaileva nuormies ja yksi tanssin hurmokseen poponkärkiä kasteleva mies. Juttu kävi niin autoista kuin asunnoista ja tanssimisestakin - eikä kukaan vierastanut toistaan. Ihqua, kerrassaan sitä ihteensä!

Matkamme käytti näppärästi kunnes Riksun kohdilta kohti Hausjärveä poikettuamme olivat mennä sormet suuhun tievalinnan osalta. Mukana olivat vain kotisivun kirjalliset ohjeet ja näkemyksiä auton takapenkiltä :) Niin käännyimme reippaasti kuitenkin kohti Ryttylää. Toisenkin empimisen jälkeen ajoimme jälleen hetken eteenpäin kunnes huomasimme Kolmilammintie-kyltin. Uukkari, pikataival peltoin keskellä ja hupsista, jo oli lampia tarjolla. Vieläkään en muista oliko suunta ennen uukkaria kohti Turkhautaa vai Tervakoskea, mutta niin olimme hyvissä ajoin perillä, että ehdimme kaikessa rauhassa juoda termarikaffetta kera kotitekoisten korvapuustien. Siitä oli hyttystenkään suuremmin kiusaamatta hyvä lähteä katsastamaan lavaa.

Hirmu vaikea on uskoa Kolmilammin olevan hilkun kaksi kertaa suurempi kuin Kuikan lava - sikäli paljon hämmästyin Kolmiksen (mielestäni) pienuutta. Mutta, kas kummaa: vaikka porukkaa tuli paikalle vielä suht' myöhäänkin, ei tanssijoita ollut ollenkaan liikaa. Illasta tuli mitä mukavin: Dieselin monipuolista soitantaa, Markku Aron mukava yhdistelmä omaa musiikkiaan (ah, nostalgia!), tangoja, lattareita, valsseja, jivea ym. sekä Dieselin poikien vahva osaaminen - *huokaisee* - kyllä siihen kelpasi olla aktiivinen naistentunnilla!

Kaikkea osaamaani sain veivata. Yhdellä kappaleparilla mentiin ensimmäinen buggana ja alun toistakin, kunnes huomattiin kappaleen olevan sambaa(?) ja vaihdettiin lennossa discojiveen. Kyllä yllätykset (varsinkin parin tanssitaidon osalta) ovat elämän suola :)

Paikalla taisi olla pinssiväkeä enemmän kuin tiesinkään. Bongit Lare86:lle (Rohkeasti vaan kilometrejä keräämään; siitä se taito kasvaa!) ja Tutti Frutille, joka minulle muiden muassa "esiteltiin" ;) Kollektiiviset kiitokseni vielä kaikille tanssittaneille sekä "Navigaattorille" ja muulle kyytiseuralle! *hymyilee korvasta korvaan*

Edit: nikki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu