TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Viikonlopun lähihoitajat vauhdissa (Pilke 2007-06-04 6:01)

Vaan seikkailuhan jatkuu...

Pilke
2007-06-04 6:43

Hyvin patjamajoituksessa nukutun yön jälkeen keskityimme Herra Burlakan kanssa viettämään leppoisan päivän uikkarit päällä rantsulla makoillen ja pohtien tanssimaailman sosiaalisten ulottuvuuksien kirjoa, niin nais- kuin miesnäkökulmasta. Ihmisen on kyllä tärkeää omistaa Ystäviä molemmista sukupuolista, avartuu katsantokannat ihan erilailla.

Sitten vähän kokattiin ruokaa ja kun me Länsi-Suomen naiset ollaan tälläistä pikkuisen levotonta ja liikkuvaista sorttia niin saimme yht'äkkiä mahdollisuuden kutsua Janskun jakamaan kimppakivaa kanssamme. Mie meinasin kyllä kokonansa masentua kun hyö äityivät ennnen tansseihin lähtöä minnuu valistamaan tangon tanssimisen saloihin ja miun peffa oli ihan toista mieltä taivutteluiden suunnasta.

Vaan ilta alkoi lähestyä ja majoittajani sisäinen Casanova heräsi henkiin ;op ja hän oli kutsunut joukon Ystäviä jakamaan iloista ja kuplivaa hetkeä Kolmilammin lavan erääseen rantaa. Tää oli tosi miellyttävä tapa aloittaa tanssit, kiitos! Tiedoksi paikalla olleille, miun pien suppusuu ei taint kovin runsaasti kiinni pysyä ja tulevaisuutta silmällä pitäen kannattaa ehkä muistaa että mie tottelen myös erittäin hyvin lyhyitä ja ytimekkäitä käskyjä; Pilke istu!, hiljaa!, maahan! ja ihan kaikkea heitettyä juttua ja kiehnausta ei saa sitten tosissaan ottaa. Ja niccibongejakin paukkui taas, hauska tavata.

Pelkäsin taas, olisiko tanssiputkeni lasku vai noususuhdanteinen. Hmm... ensin ajattelin hiukan marista ja valittaa että oli, vaan mitä ihmettä, kun oikein aloin miettimään, hyvinhän mie tanssimaan pääsin, muutaman kerran sitä joutui vieraissa seurapiireissä liikkuja tietennii seisoksimaan, vaan miulle tärkeät kaikki perinnetanssitkin pääsin menemään ja paljon paljon muuta, joten valtaisa kiitos.

Kolmilammen lavan muistin aiemmilta kerroilta yhdeksi kuumimmista lavoista, olin siihen yrittänyt kyllä kevyesti varustautuakkin. Humppiksen heitto kesken tanssien jostain karvalakeista sai kyllä epäilyksen heräämään, että oliko se miun hame kuitenkin liian lyhyt, vaan kyllä miul piti siellä ihan puntulliset alla olla, että ei pitänyt lakit eikä reuhkat loistaman =D=D.

Hiuskarvan varassa oli että en yhden kerran eräältä melkoiselta Namupuudelilta pakkeja saanut vaan onneks hän kuitenkin lähti "härkämäisesti" minnuu liikuttelemaan, olipas tzentzuellia liikekieltä, lurps. Markku Aro oli illan esiintyjä ja täytyy sanoa että ihan positiivinen yllätys itselle pienen tauon jälkeen. Mie kestän mitä vaan- biisi sopi mielentilaani oikein oikein hyvin.

Vaan niin se sunnuntai ilta on äkkiä loppu, jotta kaikki työtä tekevät ehtivät ajoissa pesiinsä nukkumaan. Hyvää lomanalkua kaikille joilla se jo koitti, eritoten tietysti väelle joita varten illalla kilisteltiinkin, vai pitikö sanoa puristeltiin.

Pitkä kotimatka oli miulla eessä. Paikkakunnan Kökkö kohdilla meinasi iskeä väsymyshepuli, varsinkin kun ihan niillä tuntumin minusta ulkoa alkoi kantautua sitä ihka oikeaa "rahan" tuoksua.

Nyt työhön ja haaveilemaan että koittaisi pian uusi hetki jolloin pääsisi "karkaamaan". Ihan on nyt jo ikävä viikonlopulta muutamaa vientiä...Nam!!!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu