TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Viikonlopun lähihoitajat vauhdissa (Pilke 2007-06-04 6:01)

Viikonlopun lähihoitajat vauhdissa

Pilke
2007-06-04 6:01

Erilaiset elämäntilanteet voivat aiheuttaa ihmisessä suunnatonta häiriökäyttäytymistä. Vaikka tätä kirjoittaessani mieli on taas täysi monista nauruista, niin takki tuntuu toisaalta tosi tyhjältäkin.

Lauantain tanssi iltaa kohti valmistautuminen sai iloisia käännöksiä erään yksinäisen äiti ihmisen mielissä. Lapset ilmoittivat että tarvetta huolenpidolle ilmaantuu vasta maanantain puolella ja salamana sain hirmuisen ahaa-elämyksen, tässähän JOUTUU jatkamaan tanssiturneeta vielä poikkeuksellisesti sinne sunnuntaipäiväänkin.

Palstan kalenterista selaamaan mitäpä vaihtoehtoja viikonloppu tarjoaa. Mukavimmat ja itselle sopivimmat tanssit tuntuivat sijoittuvan Riutalle sekä Kolmilammille. Autolla ajoa ja sahausta täältä kotikonnuilta tulisi huimasti joten päätin kääntyä vuoroinvieraissa majoitusmalvelun puoleen ja lunastaa luonnossa Herra Burlakalle kerran tarjoaman palvelun. Onneksi ehdotukseeni suhtauduttiin suopeasti ja minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi. Siis kassi pakattuna kohti Riuttaa.

Olin astumassa oman "valtakuntani" rajojen ulkopuolelle ja vaarassa olisi siis kruunun menetys ja suunnattoman suuren egoni hautautuminen paikallisen hoviväen massaan, kuinka miun seikkailussa siis nyt käy.

Lapsi hakee murheeseensa lohtua aikuisen sylistä eikä tuo seikka muutu kasvaessamme isoiksi miksikään, toisen ihmisen läheisyys ja syli tuo rohkeutta ja voimaa myös meille. Onko moraalisesti sitten oikein lähteä lavatansseihin sitä lohtuansa hakemaan? Hitto mie jaksa alkaa sitä pohtimaan, sydän ja sielu kun oli niin huonossa hapessa ja lähihoitoa tuntui olevan saatavilla niin imin oikein posket lommolla joka minuutin.

Taas kaikkien sääntöjen vastaisesti singahtelin naistenriviä ristiin rastiin, laidasta laitaan, edestä taakse ja mie sain hyvin monipuolisen tanssi illan ihtelleni kerättyä. Tuttuja oli paljon, mutta hakijoissa myös aivan vieraita, kaikki olivat tärkeitä tämän kehon liikutteluun siellä lattialla.

Tuulispään kanssa naureskeltiin illan aikana meidän liikennevalo pukeutumista. Neiti Vihreä, se Saa mennä-malli, vain jäi uupumaan, myöhän ollaan ehdottomasti naisina Tuuliksen kanssa näitä Stop tykkänään ja Eipäs hosuta-ihmisiä.

Mie kujersin ja hyrsyin oikein olantakaa koko illan ja väsymys teki loppuillasta tenän taas kuin lapselle, Tomi Markkolan pehmeällä äänellä laulama Haaveet... nuo kaikki turhat haaveet, minut on jo saaneet...joo... myönnetään, itkemään surkeasti Riutan ulkokeinussa. Lohduttajaa mie kyllä vannotin että kelleen et kerro silmissäni kyyleitä nähneesi, vaan miksipä sitä salaamaan että tässä maailmassa voi iloisen Narrinkin elämään mahtua monia koskettavia hetkiä.

Noh, uhmakkaasti kuitenkin se sisäinen Nainenkin nosti siellä päätään ja pientä kutkuttavaa pallea kutinaa sai siinä aikaiseksi tietyt persoonat ja röyhkeästi ja häpeilemättä antauduin vietäväksi tähän leikkiin, nam! Pientä kiistaa siitä että kenen sauna lämpiää tanssien jälkeen parhaiten myös syntyi, vaan, huh, ei miust niin suurta Seikkailijaa löytynyt. Herra Burlakan turvallinen suihku sai nyt ainakin tällä kertaa ;op riittää.

Tanssilajeja illan aikana tuli taas koko repertuaarin täydeltä ja mie rämmin siinä suossa jotenkuten hengissä, itsensä ylittäminen pistää joskus kiljahtelemaan naurun lomassa ja onneksi kukaan ei kovin pontevasti ollut loukkaantunut kun terrorisoin erityylilajeja.

Illan aikana ainakin yksi uusi bongi, kiitos hausta, olen yhden vastahaun velkaa, sain siut näköpiiriini aina liian myöhään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu