TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pelottaa (Isäntä 2007-06-03 13:54)

Pelottaa

Isäntä
2007-06-03 13:54

Tämän palvelimen tavoite ja tehtävä on edistää suomalaista tanssikulttuuria. Viisivuotta sitten ystäväni [Marlen] vihjeestä tutustuin tähän palstaan. Kirjoittajia oli paljon. Kirjoitusten tyyli oli iloinen ja positiivinen. Sen vuoksi jäin tähän koukkuun.

Nyt tein kuukauden tutkimusta miten ensikertaa

palstaa lukeva ajattelee. Tulos oli surullinen. Heitä pelotti, tämähän on jokin suvaitsemattomien lahkolaisten kerho.Ihmettelivät miksi pitää kokoajan arvostella nekatiivisesti vähemmän tanssineita [esimerkiksi kesäillanvalssi tanssijoita] ja toisia kirjoittajia. Emme halua lukea, emmekä uskalla mennä tanssipaikoille, olemme vain tavallisia ihmisiä. Erityisesti he pelkäsivät ylisuuria tanssitasovaatimuksia ja että tanssipaikoilla on joitain erikoisia sääntöjä, joita ei normmaali-ihminen ei ymmärrä

Monta hyvää rakentavaa ja positiivista kirjoittajaa on jäänyt pois tai avannut omat sivut. Kyllä heitä moni kaipaakin. Tunnen myös suurimman osan nykyisistä kirjoittajista. Hyviä ihmisiä. Monta ihan hyvvää henkilöhohtaista ystävääkin heissä, vaikka eivät aina muista kirjoittaa rakentavasti. Onneksi uusia ihania positiivisia kirjoittajia on myös tullut.

Nyt on meidän Vapaaehtoisesti ryhdyttävä kirjoittamaan rakentavasti. Meidän on muistettava että lukijoita on meihin kirjoittajiin verrattuna tuhatkertaisesti ,muuten tämä palsta kääntyy kokonaan tarkoitustaan vastaan. Hyvällä sammme aikaan hyvää.

Kirjoittajan avainsanat: Pelottaa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu