TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
KIV Kisaranta ja omalla kotilavalla (Eevu73 2007-05-31 8:03)

KIV Kisaranta ja omalla kotilavalla

Eevu73
2007-05-31 8:03

En olisi tuota ihan heti uskonut, että KIV voi olla ihana kokemus. Tämä oli omalla kohdallani jo 5 kerta ja edelliset oli jättäneet, sanoisinko enemmänkin negatiivisävytteisiä mielikuvia jälkeensä.

Päätin kuitenkin lähteä, johtuen artisti/kokoonpanolistasta, nähdäkseni ja kuullakseni oman ehdottoman suosikkini PNP.

Kipeän selkäni kanssa olin aluksi päättänyt seinäruusuilla, vaan oma lääkärini järjesti hieman lääketieteellistä tukea illalle ja kykenin jopa tanssahtelemaan hienosti, ja se, jos jokin pidemmän tauon jälkeen, oli kuin taivaassa olisin käynyt. Kun on tottunut jo ajatukseen, että tanssi on taakse jäänyttä asiaa, ja sitten saa siihen vielä mahdollisuuden, voi kuvitella kuinka taivas lähes putoaa syliin!!!

Illan aikana sain osakseni enemmän kuin pyysin ja uskalsin koskaan toivoa, ruuhkaa ei ollut nimeksikään, näet joskus järjen käyttö on sallittua ja joskus jopa suotavaa. Tässä kohtaa tuo ilmeni ns. "yksityislavana" eli tanssit maitolaiturilla. Luisto oli kohdillaan ja viejä parhaimmasta päästä ja jaksoi vielä kuunnella allekirjoittaneen kälkättämisiä....=) Kiitos kavaljeerilleni vielä kerran kaikista!!!!!!

Toivon että saisin myös kiitokset eräälle Espoosta tullelle kavaljeerilleni tangoista, jotka saivat minut ihan hervottomaksi, emme ehtineet enää näkemään myöhemmin mutta kaunein kiitokseni jos mahdat palstaa seurailla. Tyllit on laitettu takaisin ojennukseen....P)

Nuo kuvaustilaneet on aina ihan oma juttunsa, ja nuo odottelut aina siinä välissä on keljua, kukaan ei tiedä mitä tapahtuu yms. aikoinaan yleisölle kerrottiin koko ajan missä mentiin ja mitä tehtiin, niin että kaikki ymmärsi kuinka asia eteni. Nytkin purkitettiin kaksi ohjelmaa, jossa talon orkesteri vaihoi vaatteita välissä, vaan tanssipoppoo on samaa ja paikka myös....mikä siinä oli ajatuksena ohjaajalla?? Samoin kun juonnot yms. oli tehty jo toisaalla ja siitä ei yleisö tiennyt enää mitään...... olisi minusta kivaa että kun tanssitaan, niin myös juontajat juontaa siellä missä tanssitaankin ja sillä hetkellä ihan kuten aiemminkin.

Minusta tällainen malli ei ole tanssivaa yleisöä arvostavaa, kun ollaan kun lehmälauma kuvattavana, kukaan ei puhu mitään, orkesterit tasan soittaa omat osuutensa ja sit se on purkissa. Ei ole sitä tekemisen meininkiä ja tunnelmaa. Ne muutamat vitsin heitot kun ns. ohjeita annettiin alussa, ei pahemmin lämmitä.

Mutta tanssillisesti itselläni oli loistava ilta maitolaiturilla, tyllit sai kiitettävästi kyytiä ja siskonkin kanssa tuli nupusteltua jokunen kappale taas pitkästä aikaa. Paras KIV omalla kohdalla ja vielä omalla kotilavalla. Hieno homma!!!!!

Kiitos myös esiintyneille kokoonpanoille ja artisteille, ikävää että osuutenne jäi niin pieneen osaan, olisin kuunnellut enemmänkin. Erityinen kiitos "omalle" nallekarhujoukolleni.......oli kiva taas nähdä.

Kirjoittajan avainsanat: KIV, Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu