TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjulla (KatriinaS 2007-05-20 15:12)

Riutan "liikennesäännöt"

Päivi
2007-05-22 1:03

"Voisitko sinä Päivi olla ystävällinen ja julkaista tällä palstalla Riutan liikennesäännöt, koska ne poikkeavat etiketistä."

Piirros kertoo jokseenkin näin: Kädenalitanssijat tanssivat seinän vierustoilla ja eteneville tanssijoille on muu tila.

Miksi näin? Koska pömpeli vie luontevan kädenalitanssitilan ja pömpelin tuntumaan kerääntyneet kädenalitanssijat tukkisivat liikenteen vielä varmemmin kuin seinustalla tanssivat.

"En ole vielä tänä vuonna, käynyt paikalla, mutta muistelen, että ko. säännöt oli viimeksi sijoitettu pömpelin seinään, josta harva niitä älyää etsiä. Parempi paikka niille olisi molempiin lavan sisääntulo aukkojen kohdalle. Lisäksi ohje tulisi tehdä ainakin A2-kokona."

A3(?)-kokoiset plakaatit ovat sijoitettuna (sisältä päin katsottuna) pääoven oikealle puolelle ja takaoven vasemmalle puolelle.


Edit: Ohessa ei ole kyseinen kartta, vaan ehdotus, josta karttaidea sai ilmeisesti alkunsa. (Tolpat ja pömpeli on kuvassa hieman väärillä paikoilla.)

Käytäntöhän oli jo alun perin hieman tuon suuntainen, sillä erotuksella, että kädenalitanssijat pyrkivät tanssimaan orkesterikorokkeen edessä ja sen täytyttyä eivät levittäytyneet muille reunoille, vaan pakkautuivat kaikki orkesterkorokkeen ja pömpelin väliseen tilaan. Lisäksi satunnaisemmat vierailijat pyrkivät, "talon tavan" vastaisesti foksaamaan ulkokehällä. Nämä ongelmat ovat kartan myötä mielestäni lieventyneet.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu