TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Äijät hei ! (Vinkelis 2007-05-01 7:56)

Äijät hei !

Vinkelis
2007-05-01 7:56

Tekisi mieleni kirota, mutta jätän sen tekemättä tällä palstalla.

Kuka on antanunut luvan taivuttaa ja vääntää daamia väkisin, jotta hän tuntee kipua ja tuskaa jalassaan?

Pyydän mitä nöyrimmin, että huomioitte todellakin daamin ja tuollaisessa asiassa ette näytösinnossanne runttaa nopeasti, äkki arvaamatta ja voimalla, jota todellakin monelta löytyy.

Haluatteko, että (näkemässäni tapauksessa) nuori nainen saa polvivamman loppuiäkseen omasta itsekkyydestänne johtuen? Sietäisit hävetä silmät päästäsi omasta innostasi ilman daamin lupaa. Sinällään ihan kunnollinen ja taitava tanssija on kyseessä.

Daameille ohjeeksi se, että sanokaa ja ilmaiskaa jotenkin ja estäkää sellaiset temput joihin ette voi mennä tai siis joita yritetään väkisin vääntää. Teillä täydet oikeudet suojella omaa terveyttänne, vaikka kuinka tuntuu siltä, että ei voi tai halua loukata viejää. Kyse ei ole loukkaamisesta, vaan asian kertomisesta. Jos viejä siitä menee itseensä, niin se on ihan paikallaan.

En oikeastaan voi tämän enemmän auttaa kyseisessä asiassa. Toivon, että tämä asia korjaantuu ja saadaan taas sujuvuutta tanssiin ja toisten huomioiminen ajan tasalla.

nimimerkillä: sivusta seurannut. Nyt jokainen (eilen illalla) daamiaan taivuttanut äijä miettii mitä tuli tehtyä, ketä taivutettua väärin ja muuta tällaista epämääräistä. Koska useat tunnette toisenne, niin voittehan tässä vappua viettäessä asiaa miettiä ja vaikka sitten kysyä onko asiat ok daamin osalta.

Vinkelis

Kirjoittajan avainsanat: taivuttaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu