TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Upeaa, J.Mäkynen Ruusulinnassa 28.4.-07 (Andreas pks 2007-04-29 18:49)

Upeaa, J.Mäkynen Ruusulinnassa 28.4.-07

Andreas pks
2007-04-29 18:49

Tanssipaikan valintaan vaikutti kevään ajankohta, lähiseudun tarjonta/esiintyjät ja tanssimisen mahdollistaminen. Niinpä Ruusulinnaan tanssimaan hieman yli 20.

Foxpop ahkeroi hyvää monipuolista tanssimusiikkiaan ensimmäisen setin. Kaisa Mari tuli toiselle setille heille laulamaan. Nuoren reippaan, aurinkoisen, välittömän Naisen lavasäteily vaikutti koko lavalle laulun ja juonnon aikana toisen ja kolmannen setin ajan. Laululliset ansiot saavat muut arvioida, mutta asennetta esittämiseen oli hienosti, upea esitys.

Jaska Mäkysen orkesteri soitti ekan setin mainiota maukasta tanssimusiikkia. Toiselle setille Jaska Mäkynen tuli laulamaan. Aloitti jukevällä tangoparilla, ettei vaan ollut ekana Satumaa. Laulajalla on resurssit kuin oopperalaulajalla. Varsinkin illan mittaan tangot tulivat häneltä laulettuna täyteläisellä, selvällä, jykevällä äänellä. Orkesterin tangot kuuluivat upealta, konstailettomalta, puhtaalta tangotanssimusiikilta. Tälläistä sen olla pitää juuri. Daamini ja minä nautimme musiikista ja tanssimisesta täysin rinnoin.

Tanssilattia oli koko illan hyvin tanssitavissa ruuhkaisimpanakin aikana. Alkuun oli miellyttävän väljää hyvän tanssimusiikin tanssimiseen. Sali oli mainion lämpöinen ei kylmä eikä liian lämmin tanssia.
Olisiko tuo autonrenkaiden vaihtaminen väsyttänyt jalat ennakkoon vai tanssiminen kun puolen yön jälkeen ne eivät olleet enää vetreässä kunnossa ja teki mieli lähteä pois. Jaska Mäkysen mainio laulanta siivitti poislähdön kenkien vaihtoa. Foksi "poika Varjoisalta kujalta" siinä penkillä istuessa melkein olisi pakottanut jatkamaan tanssimista niin hyvää se laulu ja tanssimusiikki oli. Tanssilajejakin tuli sopivasti koko illan juuri minun makuuni.

Autojen katot olivat kuurassa koko parkkipaikan alueen ja auton mittari näytti -1 C, taivaalta loisti lähes täysi kuu.

Olivat aivan upeat tanssit.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu