TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tommys & Charles Plogman Mouhijärvellä (Cheerful 2007-04-28 17:22)

Tommys & Charles Plogman Mouhijärvellä

Cheerful
2007-04-28 17:22

Nyt jäi ilta lyhyeksi Tanssikrouvilla. Saavuin kuitenkin jo kahdeksaksi, mutta lähdin jo yhdeltätoista pois. Kävi niin, että ennen kuin ehdin ensimmäistäkään tanssiaskelta ottamaan, talloi joku todella pahasti jalan päälle. Jalkaa särki jokaisella tanssiaskeleella, ja eräs herra sanoikin, että voi olla hiusmurtuma. :(

Ilta alkoi siis huonosti. Silti melkein kymmeneen asti oli mukavaa jalan särystä huolimatta, koska tanssimaan pääsi kivasti ja OLI TILAA. Kiitos eräälle tutulleni, joka jaksaa katsella mokailujani ja opettaa siitä huolimatta uutta, esim. BW:tä ensimmäistä kertaa. Ei siitä kyllä mitään tullut, mutta ehkäpä parin vuoden päästä. X) Ja kiitokset eräälle iloiselle herralle, jonka kanssa kokeilimme jenkkaa sekä humppaa rauhalliseen tahtiin. :) Ja erittäin suuret kiitokset eräälle tutulleni illan hauskaakin hauskemmasta polkasta, jota en siis ikinä koskaan ole tanssinut, (enkä aio vastaavaisuudessa enää yrittää), koska en saanut askeleitani menemään ollenkaan tämän herran tahtiin. Mutta ikinä en ole nauranut niin paljoa, oli se vähän liiankin hauskaa ja noloa. :D :D :D Kiitokset myös kaikille muille. :)

Tommys esitti mielestäni hyviä kappaleita. Tykkäsin kovasti heistä. Plogman:n äänestä tykkään, mutta ilta alkoi tällä kertaa mennä heikosti heti, kun hän astui lavalle. Syy oli vain ja ainoastaan se, että porukkaa oli ilmestynyt tuhottomasti, ja töniminen alkoi, ja jalkojen tallaus. Tämä viimeinen pelottikin nyt toden teolla, koska särky oli alkanut pahentua jalassani. Sitten menikin hermo. Nyt saattoi peräti näkyä pientä kiehumista pään kohdalla... Joten siirryin fanirivistöön lavan eteen, jolloin lepyin kuunnellessani Plogman:n upeaa ääntä, ja hetken aikaa olinkin taas iloinen. Tanssimaan en kuitenkaan enää halunnut, jottei viimeisetkin ilonrippeet katoaisi kokonaan. Tönikööt ihmiset toisiaan, minä lähdin kotia kohti. Kotona yritinkin sitten jäädyttää jalkasärkyni pois, mutta ei se pakastevihannespussi kyllä pahemmin auttanut.

Kirjoittajan avainsanat: tanssikrouvi mouhijärvi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu