TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kirjoituspyyntö: Onko tanssi tapa elää? (Kevytkenkäinen 2007-04-23 20:37)

Kirjoituspyyntö: Onko tanssi tapa elää?

Kevytkenkäinen
2007-04-23 20:37

ONKO TANSSI TAPA ELÄÄ? Hyvä paritanssin harrastaja! Teen tutkimusta paritanssin merkityksestä harrastuksena. Mitä tanssiharrastus Sinulle merkitsee? Tuoko se hyvinvointia elämääsi? Lisääkö se elämänlaatua? Onko elämää ilman tanssia?

Pyydän Sinua kirjoittamaan paritanssiharrastuksesta omien kokemustesi valossa. Toivon mahdollisimman runsaita ja monipuolisia kuvauksia siitä, mitä harrastuksesi Sinulle merkitsee ja miten se heijastuu muuhun elämään. Silti lyhyetkin vastaukset ovat tärkeitä. Jos johonkin kysymykseen vastaaminen on vaikeaa, ohita se ja siirry seuraavaan.

Voit kertoa vapaasti aiheeseen mielestäsi liittyvistä asioista, esimerkiksi: * Miten Sinusta tuli paritanssin harrastaja? Mistä kaikki alkoi? * Mikä harrastuksessa aluksi viehätti? Entä mikä lumoaa tällä hetkellä? * Mitä paritanssiharrastus elämällesi antaa? Mihin se elämässäsi vaikuttaa? * Mitä vaatimuksia, vaikeuksia tai ongelmia harrastuksesi Sinulle aiheuttaa? * Mitä iloja ja nautintoja saavutat harrastuksesi myötä? * Mitä elämästäsi puuttuisi ilman paritanssia? * Miten tanssiharrastus mielestäsi vaikuttaa muihin harrastuksiin, ihmissuhteisiin, itsetuntoon, onnellisuuteen, elämänlaatuun tai hyvinvointiin? * Onko paritanssiharrastus mielestäsi muuttanut elämänlaatuasi tai hyvinvointiasi? Miten? * Miten haluaisit kehittää harrastustasi?

Kirjoituksella ei ole vähimmäis- tai enimmäispituutta. Kaikki kokemuksesi ovat tärkeitä. Toivon, että kerrot myös hieman taustatietoja itsestäsi: ikä, sukupuoli, tanssiharrastuksen määrä jne. Voit vastata joko yhteystiedoin tai nimettömänä. Kirjoitukset käsitellään luottamuksellisina.

Voit toimittaa tekstisi postitse (vastaanottaja maksaa postimaksun) tai sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen. Lämmin kiitos vaivannäöstäsi!

Tutkijan yhteystiedot : Ritva Nevala Alppijääkärintie 9 93600 KUUSAMO ritvat.nevala@kuusamo.fi 0500-937092

P.S. Sydämellinen kiitos kaikille Teille tanssiystäville, jotka olette jo vastanneet!

Kirjoittajan avainsanat: tutkimus, paritanssi, elämänlaatu, hyvinvointi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu