TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpään päättäjäiset (Mutu 2007-04-22 22:58)

Järvenpään päättäjäisissä PNP ja MMO su.22.4.-07

Andreas pks
2007-04-23 7:39

Pitkästä aikaa lähilavalle Järvenpäähän tanssimaan. Seudulla oli vieraita ja normaali lauantain tanssi-ilta muuttui sunnuntaiksi.

Sisään mennessä jäinkin hännille bussilastillisen innokkaan näköisistä tanssijoista. Bussin rekisterin alkukirjain oli M :)

Pekkaniskan Pojat soittivat omaa hyvää tasoaan kaksi settiä. Kyllä tango "Odotin pitkän illan" tuli hienosti heiltäkin laulettuna ja tangomusiikki oli sitä aitoa suomalaista Tangoa niinkuin ne harvat muutkin tangot.

Metsäkedon orkesteri soitti aivan mukavaa vaihtelevaa tanssimusiikkia ensimmäisen setin ja olin aivan otettuna siitä. Heidänkin ainakin yksi tangoparinsa oli aivan mukavaa.
Toisen setin lopuilla tuossa 19 seuduilla tuli peräkkäin aika monta nopeaa tanssilajia/-kappaletta. Nääntymisen estämiseksi piti muutama kappale istuksia ja huilata sekä samalla oli mukava katsella erilaisia tanssitaitoja ja toisia vielä parempia.
Bugg-kurssista johtuen sitä tuli ainakin kolme paria siellä oloaikani ja MMO:lta toiseksi viimeisenä toisen setin lopulla.

PNP aloitti kolmannen settinsä ja ensimmäisen kappaleparin jälkeen tuli yleisön pyynnöstä taas sitä Buggia. Taidot oli hieman ruosteessa kun talven mittaan ei ole sitä tullut tanssittua kovinkaan usein. Aika monia kappaleita tuli PNP:ltäkin nopeita tässä setissä. Takaisinläpytyksen jälkeen laulaja totesi, että täällä on monia Tangon nälkäisen näköisiä tanssijoita, eipä tuo erehtynytkään. Muuten olisi PNP:n saldo jäänyt liian nopeavoittoiseksi minun mielestäni (kuten koko kirjoituskin on). Tango maistui hyvältä tanssien daamini kanssa kuten koko iltakin.

Lattia luisti kengilleni ihan mukavasti. Klo 19 seuduilla tuppasi hieman lämpimyyttä esiintymään johtuen useista peräkkäisistä nopeista, muuten sali oli kohtuullisen lämpöinen tanssia ilmanvaihdon puolesta. Salissa sopi hyvin tanssimaan koko illan ja siellä vilisi tansseista ja kursseilta tuttuja tanssijoita. Vessat olivat pysyneet yhtä siisteinä kuin viime syksyn aloituksen aikaan. Kahvilassa oli mukava käydä tankkaamassa. Kahvilatauon ajan musiikeista ei sitten tiennyt mitä silloin tuli tai suljinko siellä jotenkin korvani keskustelujen ajaksi.
Koko henkilökunta oli avuliasta ja ystävällistä.

Miellyttävät talvikauden päättäjäistanssit Järvenpäässä.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks, orkesteri

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu