TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tunteiden ”Stockalla” (Kristoffer 2007-04-22 5:05)

Taikakuuta akustisesti

Valssimies
2007-04-22 11:10

Mäntsälän avajaisista tuli mukavat tanssit. Kylmyys taisi estää pahimman ruuhkan muodostumisen. Niin hyvät lämpölamput lavalla kuitenkin oli, että paikalla ollessa ei kukaan tainnut kylmyydestä valittaa, liiasta lämmöstä sen sijaan myöhemmin ;)

Jotkut olivat lukeneet mietelmäni heinäkuun ohjelmasta. Lisää kommentteja otetaan mielellään vastaan!

Joskus naistentunnin jälkeen pimeys valtasi lavan sähköjen katkettua. Muutama hätävalo katossa vain loisti. Pienen ihmettelyn jälkeen Taikakuu ilmoitti jatkavansa haitaritangolla, jota rummuilla säestettiin. Tanssit jatkui, vaikkakin hakualueella työskentely tapahtui lähes käsikopelolla. Muutaman kappaleparin jälkeen saatiin ensimmäistä kertaa (?) kuulla Nocturnea ja muita hienoja slovareita akustisesti laulettuna haitarisäestyksellä. Se oli hienoa ja ainutlaatuista - melkein harmitti, kun sähköt palasivat kesken kappaleen.

Taikakuun soittajat osoittivat todellisen ammattitaitonsa tilanteen tyylikkäässä hoidossa, hyvin esittämällä ylipitkän setin hämärässä ilman sähköjä. Yleisökin oli mukavasti mukana ja salamavalot loistivat, kun Janne lauloi lavan reunalla eikä mikrofonin takana. Katkon jälkeen tanssipaikka oli kyllä tyhjentynyt tehokkaasti eikä jäljellä ollutkaan kuin muutama tunnelmapala toiselta orkesterilta.

- vm

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu