TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Seksiä (Manjaana 2007-04-16 23:24)

Seksistä vouhotusta

Pilke
2007-04-17 13:27

Sehän vaan passaa, kun olen tähänkin asti varatut pyrkinyt jättämään rauhaan. Poikkeuksena tietysti ystävät ja treenitutut.

Otsikko seksistä vouhotusta ja Jerry sanoo jättävänsä varatut rauhaan. Terveyden, nimittäin omansa kannalta ehkä ihan suotavaa, koskaan ei tiedä kuka yllättää, mutta eihän tuolla ole mitään tekemistä tanssin kanssa =O.

Vaatiikin sitten varmaste jo älyllisiä lahjoja että pystyy sitten niihin ystäviin ja treenituttuihin hankkiutumaan että herran kanssa pääsee parketille. Voiskos sitä sitten Ystävystyä vaikka kirjastossa , kauppajonossa tahi linja-autossa ja huomata, että tää nainen joka on varattu, onkin ihan ihminen, jos se ei kerran siellä tanssilavalla käy??? En ymmärrä edelleenkään pointtiasi.

Tanssitko vain saadaksesi sänkyseuraa? Miksi muuten ei varattu käy? Olen usein ollut "varattu" ja tietääkseni tanssini tyyli ei kuitenkaan ole muuttunut niissä aallokoissa mitenkään. Täytyisiköhän ottaa joku pitempi sinkkukausi ja oikein perehtyä mitä vielä enemmän siellä lattialla tulisi antaneeksi =O.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu