TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: KIV-Invaasio! (29 vastausta) (Drago 2007-04-17 0:06)

KIV-Invaasio!

Helsinkiläinen
2007-04-17 2:07

Ei enää usko riitä tähän asiaan :) Eiköhän sitä ole jo tarpeeksi yritetty. Tuputtaminen ei vaan tuota tulosta. Ja vaikka yhdessä KIV:ssä näkyisikin hyviä tanssijoita - kuka sitä ohjelmaa nykyään(jos milloinkaan on tehnyt) katsoo? Ja kiinnostaako tätä ohjelmaa seuraavia ihmisiä, että tanssitaanko siellä lavalla hienosti?
Yleensä en ole näin pessimistinen, mutta tämän aiheen kanssa ei tunnu muuta vaihtoehtoa olevan. :D

Aikoinaan vielä hiukan kiinnosti kertoa lavatanssin ilosanomaa kaikille vastaantuleville.. nyttemin se on vaihtunut pelkkään paritanssista(, jota itse pidän pääasiana, vaikka hienoa tää meidän kulttuuri onkin) puhumiseen.
Sitä saa helposti esille ottamalla soittimen ja muutamia kavereita mukaan ja lähtemällä ihmisten näkyville tanssimaan. Siis täällä kaupungissa. Joskus joku voi vaikka tulla juttelemaan ja näin saada infoa asiasta - kenties lavoistakin :).

Ja vielä sitten: Kyllä se vaan on niin, että se todellinen enemmistö lavoilla käyvistä ihmisistä on sitä "eläkeläishumppa" -osastoa.. Joten miksi mainostaa jotain, mikä olisi sitten käytännössä erilaista, kuin ihmisille ensin kerrottu.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu