TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Saatille? (Elisa 2007-04-14 13:06)

Vonkaaminen

Tapani
2007-04-16 14:02

Mies aloittaa ehkä tämän kokonaisuuksien mittaamisen toisesta päästä kuin nainen. Jos henkinen puoli on naiselle passeli ja oikein ihastuu ja sitten hankkiutuu petipuolelle ja siellä huomaakin että mieltymykset niissä asioissa ei kohtaa ollenkaan, mikä eteen?

Mies koittaa ensin sen puolen ja ehkä havaittuaan että toimii toivotulla tavalla, alkaa katsomaan että, haa, oliskos tällä lyylillä ajatusmaailmakin yhtä jees itseään varten. Tietty hirveen inhottavaa miehen kannalta jos tulee monta hutia =D=D

Juu, jos henkisesti kovin sovittaudutaan yhteen ja sitten havaitaan että petipuolella ei toimi niin tuloksena on usein pitkä ja kivulias ero kun tätä tosiseikkaa vastaan yritetään tapella kun se toinen on niin henkisesti sopiva ja rakas. Joku nyt tietysti laukaisee tähän että onko se seksi niin tärkeää ja sepä se onkin juuri yksi niistä asioista mistä pitäisi olla samaa mieltä jotta suhde loppujen lopuksi toimisi. Kun taas jos ensin tai ainakin suhteellisen aikaisessa vaiheessa testataan petipuolen toimivuus niin jos se toimii mutta henkinen puoli ei niin tulipahan ainakin harrastettua hyvää seksiä. Eli miehinen lähestymistapa on tässä siis selkeästi parempi :)

Sitäpaitsi mitä olen seurannut ihmisten edesottamuksia lähipiirissäni näyttää siltä, että monet nimenomaan sellaiset naiset jotka ovat jossain vaiheessa elämäänsä käyneet miehiä läpi suhteellisen tiuhaan tahtiin - siis suhdemielessä, ei yhden yön juttujen mielessä - ovat päätyneet onnellisesti perheellisiksi. Yksinäisyys on ollut huomattavasti yleisempää niille jotka suhtautuvat tähän suhdetouhuun vakavammin. Jokaisen yksittäisen suhteen todennäköisyys onnistumiselle on ollut huono, mutta ennenpitkää on tärpännyt. Seksi- ja muut kevytsuhteet ovat yleensä aika epävakaita. Ne tyypillisesti joko kehittyvät joksikin muuksi tai sitten päättyvät, ja vaikka päättyminen ehkä onkin yleisempää muuksi kehittyminenkään ei ole hirmu harvinaista.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu