TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Saatille? (Janne83 2007-04-12 16:08)

Vonkaaminen

Pilke
2007-04-16 13:14

Naiset tekevät yleensä päinvastoin, he ovat kiinnostuneita miehestä muutenkin.. ja menevät sitten sänkyyn jos ovat kiinnostuneita muutenkin.

Hmmm...mutta eikö kuitenkin kahden ihmisen liittymä ole kokonaisuus ominaisuuksia jotka tyydyttävät monilta/kaikilta osin toisiaan.

Mies aloittaa ehkä tämän kokonaisuuksien mittaamisen toisesta päästä kuin nainen. Jos henkinen puoli on naiselle passeli ja oikein ihastuu ja sitten hankkiutuu petipuolelle ja siellä huomaakin että mieltymykset niissä asioissa ei kohtaa ollenkaan, mikä eteen?

Mies koittaa ensin sen puolen ja ehkä havaittuaan että toimii toivotulla tavalla, alkaa katsomaan että, haa, oliskos tällä lyylillä ajatusmaailmakin yhtä jees itseään varten. Tietty hirveen inhottavaa miehen kannalta jos tulee monta hutia =D=D

Voiskos siinä olla simmoinen näkemyksellinen ero, vähän niinkuin auto ostoksille menossa. Vitsissä nainen näkee vain auton värin (ja jos vatsanseutu pullottaa uhkaavasti niin myös onko takaluukussa vaunuille tilaa) ja mies taas on kiinnostunut enempi niistä hevosvoimista ja alumiini vanteista.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu