TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannassa Taavitsaisen tahtiin (Mansikkasuu 2007-04-15 22:20)

Kisarannassa Taavitsaisen tahtiin

Mansikkasuu
2007-04-15 22:20

Tääs tässä kävin näin, viime hetkillä päätin hylätä tenttikirjat ja lähteä tanzuihin, kun kyytikin järjestyi aivan vahingossa. Tällä kertaa ei ollut mitään must-paikkaa lähistöllä, joten päätettiin suunnistaa Kisarantaan. Ja se olikin oikein sopiva valinta, vaikka aluksi paikalle saavuttuamme mietin, oliko sinne ollut jokin ikäraja, esim 60v :P Mutta ei mennyt kauaa, kun tanssituttuja alkoi valua sisään.

Oli kiva päästä pitkästä aikaa Mutun kanssa mutustelemaan :P Minun onnekseni myös Tangis oli löytänyt tiensä Kisarantaan, ja vaikka hän kovasti yritti piilotella, sain hänet kuitenkin aika vekkuleille 'samboille' ;D Myös tanssitaivaan kolme Teroa löytyivät lauantaina Kisiksestä, namnam :) Tämän kaiken tanssiherkun lisäksi iltaan mahtui vaikka kuinka monta muutakin ihanaa tanssihetkeä! Kiitokset Järvenpään suunnalle vauhdikkaista fuskailuista ja fiilistelypiiseistä :) Sekä ihan kaikille muillekin minua hakeneille, ilta oli erittäin miellyttävä, nyt huomasi, että flunssa alkaa oleen nujerrettu, kun jaksoin bailata koko illan, vaikka pelottelinkin kavaljeeroja ikävällä yskällä, anteeksi :>

Pari uutta bongiakin illan aikana tuli tehtyä, oli kiva tavata Daami ja Carmen :) Lisäksi tein myös salabongauksia Mutun ansiosta :)

Yhtäkkiä bändi alkoi uhoamaan viimeisillä valsseilla ja olinkin ihan järkyttynyt, kun niin aikasin piti kotiin lähteä! Oli sellainen ilta, että sitä olisi mielellään jatkanut aamuun asti =) (jos varpaat olisi kestäneet)

Sunnuntaina olikin sitten ihan PAKKO jättää Kerholan tanssit väliin, vaikkei millään olisi tahtonut, ja lukea. Ja siinähän se päivä sitten menikin, kemian parissa..

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Kangasala

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu