TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulenliekkihin saavuin kerran... (Rinsessa 2007-04-15 14:01)

Tulenliekkihin saavuin kerran...

Rinsessa
2007-04-15 14:01

...kurvaten, huutaen... *ööh... vai miten se nyt meniskään...*

Jokatapauksessa Julian viereen istumaan (rako vaan oli autojen välissä) siihen parkkipaikalle lupsakka menomatkani Tulenliekkiin päättyi... ja kello oli puol kahdeksan! Ennätys siinä suhteessa, kuinka ajoissa kerrankin :) Kahvin hörppimistä ja mukavaa pulinaa ehdittiin hyvin pitää ennenkuin levyt alkoivat soimaan ja melkein tyhjältä parketilta saatiin sitten aloittaa illan tanssit.

Tulenliekissä kyllä porukka vaihtuu paljostikin... Ei pääse ainakaan kyllästymään, että aina samoja naamoja kattelis, monesti tosin kaipailee niitä joitain naamoja, jotka sillä kertaa puuttuvat, mutta silti aina on mukavia ihmisiä paikalla... Ja melkein joka kerta uusia tuttavuuksia :) Tälläkin kertaa sain taas kaksi uutta bongausta, toinen oli yllätysvisiitti, jota tosin olin jotenkin aavistellut... outoa, mutta totta :)

Sitten miut bongasi yksi lukija, joka pyysi runoilemaan... no, mittään en luvannut, niitä tulee, jos on tullakseen... Jostain kummasta kumpuilee, kun aika tulee ja houkuttelee, esiin sanat oikeat, pyöreät tai soikeat :)

Mietiskelin tuossa, että tällä kertaa ei ollut montaa "ei-palstalaista", jonka kanssa tuli tanssittua... Nicciherrat pitivät hienosti huolen, että kaikkea mahdollista sain taas melkein tanssia, polkat ja masurkatkin!!! :) Se polkka... hieman epäilyttää, että joku nicciä piilottelisi... mutta, mutta, kaikki kai ajallaan :) Kiitoksia jokatapauksessa ihan jokaiselle, ootte ihania!

Miulla oli joku juttu vissiin jaloista hieman hukassa, kun tuntui, ettei ne toimineet niinkuin on sovittu... Ja laiskuuskin hiukkasen vaivasi hakemisen suhteen, mutta ei kai aina tartte olla niin reipas :) Kivaa oli naisten kanssakin välillä rupatella ja taas katsella tanssijoita. Ja tanssilattiallakin sain jossain kohtaa hurjasti vatsalihasharjoitteita, kun pisti ihan kippurassa nauramaan... Monesti kaikenlainen kohellus on "aika" hauskaa :)

Musiikki oli kohdillaan, niin kuin aina Omegalla ja Eija Kantolalla, monipuolista ja laadukasta. Lattia hyvä. Paljon väkeä, mutta paaaljon vähemmän kuin viikko sitten, joten uloskaan ei ollut "pakko" mennä. Muutama seilaaja tietenkin aiheutti kolareita, mutta se kai kuuluu melkein asiaan, mutta aika hurjan näköistä oli kyllä yhden parin seilaus... Palvelu on varsinkin kahviossa aina ihanan ystävällistä, kovasti tykkään siitä pienestä erillisestä kahvipisteestä ja sen mukavasta naisesta. Kiitokset ja hymyt siulle! :)

Kotimatkalla olin kyllä niin poikki, että silmät ei meinannu millään auki pysyä... onneks ei silloin tarvinnut ajaa, kiitos kuskille! Sitten satuin vilkaisemaan taivaalle ja loppumatka menikin melkein upeaa tähtitaivasta niska kenossa tuijotellessa :) Kun oli aika siirtyä oman auton ratin taa, oli pakko käydä ostamassa sipsipussi pitämään hereillä, syödessä kun en oo vielä koskaan nukahtanu, enkä nukahtanu tälläkään kertaa.

Olihan taas mukava reissu :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu