TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinnassa Pääsiäisla. 7.4 ja -su.8.4.-07 (Andreas pks 2007-04-11 20:12)

Ruusulinnassa Pääsiäisla. 7.4 ja -su.8.4.-07

Andreas pks
2007-04-11 20:12

Lauantaina Ruusulinnassa oli Pekkaniskan Pojat ja Varjokuva orkestereina.

Varjokuva soitti melko nopeavoittoista musiikkia illan. Soittivatkohan edes yhtään tangoa koko oloaikanani en muista tarkkaan.

Pekkaniskan Pojat paikkasivat mukavasti hyvällä tanssimusiikillaan musiikkitarjontaa. Nopeat ja hitaat vaihtelivat hyvin ja välillä pääsi hieman hengähtämään tanssilattialla sopivasti. Valotaulu toimi edelleen hyvin ja saattoi mainiosti suunnitella "tanssielämäänsä" siitä. Musiikki oli ammattimiesten laatua.

Salissa oli tietysti ruuhkaista normaaliruuhka-ajan orkestereista johtuen. Kuitenkin pääsi kohtalaisesti pujottelemaan siellä koko illan.

Ihan hyvä ilta lauantaikin ruuhkasta huolimatta orkesterien musiikki huolehti "plussalle menosta".

Sunnuntaina oli Foxpop Susanna Heikki laulajana ja koko viihdyttäjä 2007 juontajana. Hyvin hoitivat molemmat tonttinsa.

Kilpailijoilla oli aika suuria huutosakkeja mukanaan ja harva heistä taisi tanssia, mutta kannatushuudot ja tömistykset olivat sitäkin äänekkäämmät.

Norolan Pojat joutuivat aloittamaan, eikä yleisö ollut vielä lämmennyt eikä hillä ilmeisesti ollut monien tapaan linja-autollista kannattajia huutamassa. No kyllä minä ainakin pidän heitä hyvänä tanssiorkesterina jatkossakin vaikka eivät voittaneetkaan.

Kilpailijoissa oli ihan hyviä discotanssimusiikki-orkestereita nopeine kappaleineen ja sellaisissa paikoissa varmasti menestyvät hyvin.

Olin huojentunut kun Sinitaivas voitti eikä ne "rautalankabändit". Ainakin nyt tässä kilpailussa nuoret soittivat mukavan sopivasti Tanssimusiikkia. Voiton jälkeen yhtyeen jäsen lennähti korkean kaiteen yli ja selvästi olivat riemuissaan voitosta. Kukapa ei olisi. Nuotitkin piti hakea takahuoneesta uudelleen :)

Illan mittaan tuli melko vaihtelevaa musiikkia ja Foxpop korjasi hyvin vaihtelevuuden soitoillaan ja Susanna lauluillaan.
Tanssi-ilta oli oikein mukava myös tanssillisesti, koska tilaa oli koko illan mainiosti.

Mainio Pääsiäisaika Ruusulinnassa.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks, Esiintyjät

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu