TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jos, niin hetkeksi - Aurassa sittenkin=) (Jansku 2007-04-08 11:36)

Aura ja Piikkiön leiri

Drago
2007-04-09 22:47

Leiriltä palattu ja hengissä selvitty! Minulle leiri oli ensisijaisesti hermolepoa ja työstressin unohtamista.. ja hyvin toimi. Neljä päivää hurahti siivillä, enkä yhtenäkään päivänä miettinyt työasioita!!

Noin tanssitaidon kehittämisen näkökulmasta pari pikkukikkaa tarttui haaviin ja lisäksi oli varsin havainnollista olla alkeispuolen tangossa ja hitaassa valssissa viejän roolissa (kiitos vaan eräälle palstalaiselle kärsivällisyydestä!). Buggia tuli vietyä leirin viimeisellä tunnilla jatkotasolla.. pakko myöntää, että taisin oikeasti olla kurja viejä.. No, harjoitusta, harjoitusta!

Enemmänkin olisi voinut aktiivisuutta tunneilla osoittaa.. vaan kun päätin jo ennen leiriä, että teen juuri sen verran kuin huvittaa ja jaksan, enkä yhtään enemmän. Leiri oli minulle lomaa, niin loman kantilta sen myös otin! Toiseksi monella tunnilla opetettavat asiat olivat minulle jo entuudestaan tuttuja, niin lintsasin röyhkeästi, seurailin sivusta vaihtoon osallistumatta ja juoruilin tuttujen kanssa. Kiireettömyydessä lepää hermo, varsinkin kun saa katsella muiden tanssia :) Ihana leiri, kiitos kaikille, henkilökunnalle, opettajille, tutuille ja leiriläisille!

Sitten Aurasta.. Janskulla oli hyvä ilta ja kyllä minullakin. Kiitos kuuluu kumminkin pääasiassa "oman porukan pojille" joiden kanssa sai tanssia aivan ihania pareja! Yksi seurueemme nainen joka kävi hakurivissä katsastelemassa tilannetta, palasi pöytään jonkin ajan kuluttua ja totesi sen minkä minä sieltä pöydästäkin katsomalla jo näin, eli ikävä kyllä niissä huhuissa Auran pystyyn kuolemisesta on tosiaan perää. Tuttuja naamoja ei näkynyt kuin muutama (siis niitä jotka eivät leirillä olleet) ja vaikka väkeä olikin mukavasti.. tuntui että liian moni hyvä tanssittaja on hylännyt auran. Paikka ON muuttunut, eikä tosiaan parempaan suuntaan. Esiintyjissäkään ei mitään suurempaa hurraamista ollut.. eikä tuo loppukevään lista näytä yhtään paremmalta. Jo viimeleirin iltatansseissa ihmettelin tuttujen vähäisyyttä, nyt oli tuttuja paikalla vielä vähemmän kuin silloin. Silloin esiintyjäkin oli parempi, eli sekään ei selitä katoa. Käsittääkseni muutamat leirilläkin olleet suuntasivatkin mieluummin Ruusulinnaan kuin Auraan.

Toinen mikä alkoi oikeasti suorastaan sapettaa, oli eräs järjestysmies, joka virkaintoisesti kävi meidän pöytäseuruettamme ojentamassa useita kertoja illan aikana. Kas kun olimme ottaneet pari ylimääräistä tuolia pöydän ympärille ja kävimme tanssimassa siitä, niin hänen mielestään me tukimme käytävän, eikä niin saa tehdä. Aurassahan on VAIN kolme käytävää kahviossa, niin onhan se aivan mahdotonta, että yksi käytävistä kapenee vähän, kun yhden pöydän ympärille haalitaan pari tuolia lisää... Sitäpaitsi em. järkkäri oli ainut joka koko iltana ko. käytävällä käveli. Kävelemään tuolien takaa tosin mahtui ihan hyvin. Kahvion hintoja oli myös korotettu reippaasti.. pieni voileipä maksoi törkeästi.. ja ne päällykset siinä leivällä eivät olleet tosiaan mitenkään ruhtinaalliset.

Tämä voi olla karua puhetta, mutta sanonpa suoraan silti: Fiilis joka Aurasta jäi, on se, ettei sinne haluta nuorta, eikä myöskään tanssitaitoista väkeä. En menisi enää suosittelemaan sitä huippupaikkana. Paremman puutteessa menettelee, mutta se ei enää ole paikka jonka vuoksi viitsisi ajaa yli sata kilometriä suuntaansa. Veikkaan ettei tule sinne lähdettyä enää muuta kuin korkeintaan leirin jälkeen, jos sittenkään. Passasin näet sunnuntain tanssit kokonaan, ei kiinnostanut enää lähteä paikkaan jossa ei tuntenut oloaan tervetulleeksi, eikä kotoisaksi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu