TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pääsiäispyörähdyksiä Kisarannassa (Eevu73 2007-04-09 9:58)

Pääsiäispyörähdyksiä Kisarannassa

Mansikkasuu
2007-04-09 12:20

Hengissä ollaan! Ja oikeastaan olo on vain parantunut eilisestä, joten eipä harmita ollenkaan, että lähdin Kisarantaan vällyjen alla viinimarjamehun kanssa viettämäni alkupääsiäisen jälkeen. Olin päättänyt, etten rasita flunssaista itseäni nopeilla tansseilla, vaan keskityn fiilistelyyn ja se oli hyvä päätös se, ja uskokaa tai älkää, päätös myös MELKEIN piti! :)

Illan upeat orkesterit PNP ja Markus Sextet hellivät tanssikansaa illan mittaan useasti hitaalla fiilistelymusiikilla ja tangoilla ja kun kavaljeerot olivat huippuluokkaa, niin ei voi muuta kuin huokaista onnellisena.

Isäntäkin oli paikalla ja minäkin sain vihdoin oman pinssini! :) Ja sen myötä tulikin heti muutama uusi bongaus, myös Tanjan ansiosta tapasin pari uutta tanssi.nettiläistä, kiva! :)

Olostani huolimatta ilta oli tositosi mukava, kiitos minua tanssittaneille herroille ja iloisille tanssitutuille tytöille :) Niin ja anteeksi, että jouduin antamaan pakkeja nopeilla kappalella, tällä kertaa syynä oli vain ja ainoastaan surkea flunssan nujertama olotilani!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Kangasala

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu