TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulenliekin "tiputanssit" :) (Rinsessa 2007-04-09 11:39)

Tulenliekin "tiputanssit" :)

Rinsessa
2007-04-09 11:39

Hyvää huomenta! :)

Suklaamunan suloinen suudelma
hiipuu huulilla,
villasukkiin verhotut varpaat
irvistelevät ilosta,
ihanan illan
mukavat muistot
tarjoilevat tarinaa... :)

Tänään ei oo yhtään niin lentsuinen olo kuin eilen... Muutaman päivän sairastelujen jälkeen oli jo ihan pakko lähteä kokeilemaan, jos vaikka tanssiterapia veisi lentsun jämätkin mennessään... Taisi tepsiä :)

Ensimmäistä kertaa tanssibussi-historiani aikana sain nauttia koko matkan kauniista maisemista... auringon laskiessa saa aivan sykähdyttäviä taide-elämyksiä... Kyllä se vaan on kesä jo lähellä, ennen on aina ollut aivan pimeää, kun bussi on perillä, useimmiten jo lähtiessäkin. Niin, nämä bussireissuthan mie aloitin viime syksynä. Kiitoksia taas kuskille! Kyyti on aina niin turvallisen mukavaa, ja on jotenkin rauhoittavaa vain itsekseen istuskella ja välillä voi nukkuakin, varsinkin paluumatkalla poikkeuksetta.

Mikko Mäkeläinen ja Myrskylyhty olivat vetäneet paikan pullolleen tanssi-intoisia... Ja aivan uskomatonta taas, kuinka paljon kaikenlaisilla namusilla pääsiäisen kunniaksi hemmoteltiin! Ihan kaikkia en ees ehtinyt "makustelemaan" ;) Oli siellä miehilläkin mistä valita, siksi kai tuo "tiputanssit" tuohon otsikkoonkin jostain tupsahti...

Ihan hitusen puolikuntoisena olin siis liikenteessä ja tarkoitus oli ottaa aika kevyesti... Taisi pitää paikkansa jonkun lausahdus, että se miun kevyesti tarkoittaa varmaan sitä, että autolta vähän hitaammin sisälle kävelen... Muutamia kertoja toki piilouduin sinne naisrivistön taakse istumaan, mutta edes kahvilla en malttanut käydä, niin paljon oli tanssilattialla katseltavaakin. Niccejä taas oikeen "vilisi", laskin ainakin yhteentoista ja tuli uusi bongikin, nro 76; Cristalle terkut :)

Ulkolavakin tuli tälle keväälle korkattua, "hiukkasen viileää", vaikka fleecenkin vedin päälleni... auton mittarissa oli -10, joten varmaan sielläkin pakkasta oli... Vaan olipahan hetken aikaa tilaa sen ahtauden sijaan. Rillit vaan on tuossa jutussa aika riesa, kun niistä ei meinannu huurut kadota sitten ollenkaan, sen verran saunamainen oli tuulahdus sisään tullessa.

Jossain vaiheessa meinasi uni viedä voiton, mutta rivakat jivet taas herättivät loppuillaksi, silloin alkoi olla jo tilaakin enemmän. Lämpöisiä kiitollisuuden säteitä taas lähettelen moneen suuntaan, kyllä tanssi on ihanaa, kun on niin mukavia ihmisiä, kenen kanssa siitä nautiskella ja uudet tuttavuudet piristävät aina iltaa. KIITOS!!! :)

Aurinkoista pääsiäispäivän jatkoa!

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu