TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pitkäperjantai Viihtarissa rautalankaa ja Tomppaa kuunnellessa (Speedy 2007-04-07 15:43)

Pitkäperjantai Viihtarissa rautalankaa ja Tomppaa kuunnellessa

Speedy
2007-04-07 15:43

Olipa kiva lähteä ajelemaan tansseihin, kun kyydissä oli 4 viehkeää daamia.

Tansseihin tultiin kivasti heti Paulan bändin soittamisen alkuun. Daamit menivät baarinpuolelle "lämmittelemään" ja minä vuorostaan parketinpuolelle. Tilaa oli kyllä tanssia ja tanssikansaa oli vielä aika vähän, mutta kyllä se illan aikana ihmeesti lisäänty ruuhkaksi asti.

Musiikillisesti ilta oli aika yksitoikkoinen, perinteisiä tanssilajeja ei tullut juuri ollenkaan.

Paulan esitys oli lähinnä konsertti jossa survottiin kappaleet sekaisin. Ei tulleet pareittain, vaikka kyllä luulisi hänellä olevan repertuaaria siihenkin.

Jani ja Jetsetters soitti kyllä kappaleet pareittain. Rautalanka rokkia sekä omaa että Elviksen kappaleita, jokunen hitaampi kappale ja taas rokkia. Tuli sieltä kyllä parit twistitkin. Poikien kannattaisi laajentaa kappalekirjoaan koskemaan muitakin lajeja. ( niitä on soitettu rautalanka musiikkinakin)

Volyymit oli paremmin hallussa Paulan bändillä, Jetsettereillä ilmeisesti ei uudesta isosta tarkkailupöydästä johtuen ole vielä keretty lukea käyttöohjeita kunnolla ja äänet pääsi hiukan nousemaan.

Tanssillisesti jos ei oteta huomioon musiikin yksipuoleisuutta ja humalaisten määrää, niin iltaa ei muuten voi valittaa. Taitavia tanssityttöjä oli riitämiin sekä myös naisille paljon miehiä/poikia. Vaikka naisvoittoistahan se taasen oli.

Nyt se sitten iski omalle kohdalle ja rajusti. En tiedä selviänkö siitä sitten ilman terapeuttia. Tässä on jo uneton yö takana toinen varmaan tulossa.

Meinaan nyt ne rukkaset tuli ja jopa kahdesti. Emsimmäiset kun katseella ja nyökkäyksellä hain ja sain suostumuksen, niin eikö siihen väliin kiilannut eräs toinen taitavampi ja vei hänet. Taisin kyllä itse siinä antaa periksi, sillä todennäköisesti saan armaani kanssa vielä tanssia :)

Toinen tuli sitten illan viimeisillä kappaleilla kun kävin hakemassa penkillä istuvaa kaverinsa kanssa juttelevaa naista, niin eipä kuulemma jaksanut.

Täytyy kertoa äidille miten pahasti poikaansa kohtelevat, niin eiköhän asia järjesty.

No pääsin kuitenkin säälistä tanssimaan heti siinä vieressä olevan kanssa, sekä olihan mulla kotimatkalla edelleen seurana ne 4 daamia :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu