TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Rauhallinen swing-ilta Vantaalla (Humppis 2007-04-02 8:39)

ARG!!!

Nanna
2007-04-02 17:31

Miksi näistä Vantaan swing-tapahtumista ei mainosteta ei-paikkakuntalaisille?!?!?

Tämä on nyt jo toinen kerta, kun kuulen, että Tulisuudelmassa on big bandejä esiintymässä, eikä asiasta ollut etukäteen mitään tietoa! Molemmilla kerroilla olisi tullut ainakin kahdelta ihmiseltä lisää pääsymaksuja ja uskon, että täältä olisi kasaan saatu vähintään yksi autolastillinen.

Suututtaa tuommoinen ihan!!

Swingtanssiseurojen yhteystiedot on helposti netistä saatavilla, joten ei olisi iso homma laittaa kaikkiin ulkopaikkakuntalaisiinkin seuroihin tiedote jäsenistölle levitettäväksi. Aikaa se vie noin 10 minuuttia yhdeltä ihmiseltä ja saattaa poikia isonkin ryppään tanssijoita eli tuloja!

Vai onko mahdollisesti niin, että swing-tanssijat eivät olekaan tervetulleita "vouhottamaan" paikalle...?

Samoin viime syksynä Pavilla pidetyistä swing-tanssiaisista sain tiedon sattumalta Vantaalla asuvalta kummiltani. Olimme heillä käymässä ja kiirehdimme kotiin, että ehdimme tänne tansseihin. He sitten osasivat kertoa Pavin tapahtumista.

Sekä Pavin tapahtuman jälkeen että viimeksi Tulisuudelman tansseista jälkikäteen kuultuani annoin kyllä järjestäjille tiedottamisesta palautetta, mutta ilmeisesti se ei ketään lupauksista huolimatta kiinnostanut...

Ehkä sitten en ole riittävän aktiivinen itse netistä haalimaan tietoa seurojen ulkopuolisista tapahtumista. Osaako joku neuvoa, missä tapahtumista ilmoitetaan vai pitäisikö vaan alkaa surffaamaan erikseen kaikkien tanssijärjestäjien nettisivuja swing-tapahtumien toivossa?

Voitteko ystävällisesti tanssi-ihmiset välittää swing-tapahtumista seuraavalla kerrolla tietoa, kun tanssijärjestäjää ei näemmä kiinnosta...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu