TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pakkien selityksiä (Cheerful 2007-02-23 12:26)

Pro-tanssijat vs. vouhottajat

"Reino"
2007-02-27 17:38

"Tässä samasta ilmiöstä on siis käytetty nimeä "vouhottaja". Tästä tosin tulee ehkä lähinnä se esiin, että tiettyä ihmisryhmää saattaa ärsyttää kaikki mikä vähänkin poikkeaa perusaskeleesta ja tällöin hyvät ja muut huomioonottavat tanssijatkin saatetaan leimata vouhottajiksi tai elvistelijöiksi. Ainakin mitä itse olen nähnyt niin ainakin rock'n'swing -tanssijat kyllä osaavat ottaa muut huomioon aika hyvin. Siellä puolellahan sosiaalitanssikulttuuriin ikään kuin kasvetaan sisään alusta alkaen. " (Monitoinikone 2007-02-27 13:40)

Asiansa hallitsevia ja hyvin käyttäytyviä tanssijoita on suurin osa. Kaikissa ryhmissä.

Jos tavantallaaja kömpelöi - niin häneen kiinitetään sangen vähän huomiota.

Mutta jos selvästi "tanssiasuinen" VOUHOTTAJA menee suurinliikkein muista välittämättä - hänet huomaa helposti kaikki. Ja näin tämä yksi harkitsematon vouhottaja pilaa kaikkien kunnolla - ja muut huomioivien - tanssijoiden maineen.

Lavoilla taitaa kuitenkin suurin osa olla "tavallisia" tanssijoita. Näitä "urheilutanssijoita" on paljon, mutta ehkä vähemmistö kuitenkin.

Olisikohan mahdollista, että jos joku tunnistaa omaan tanssiseuraansa kuuluvan vouhottajan, niin kävisi lempeästi opastamassa, ettei pilaisi kaikkien ko tanssiseuralaisten mainetta? Ihan vaan nätisti opastaisi: "älä viitti vouhottaa lavalla niin hirveästi" :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu