TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Viihtarissa väljää mutta mukavaa (Dieda 2007-02-25 10:57)

Viihtarissa väljää mutta tosi mukavaa :) + Ylistys Kino Jakelle!

Untuva
2007-02-25 12:12

Niinhän sitä taas Viihtarille lauantai-illan viettoon pääsi tanssimaan. Kun koko päivän oli lukenut tenttiin ja tuntui, että seinät kaatuu päälle, niin mikä pelastus olikaan päästä tuulettamaan päätään :)Kiitos kaunis kuskille!

Viihtarista onkin tällä viikolla kirjoitettu ahkerasti:) Ja täytyy sanoa lohdutuksen sana niille, jotka ovat kertoneet pettyneensä kyseiseen paikkaan. Se vaan taitaa aika monessa paikassa olla niin, että kun tarpeeksi usein naamaansa näyttää, niin johan alkaa miehetken tulla hakemaan. Itsekään en ole vielä kauaa jkl:ssä asunut, mutta koen, että olen päässyt tosi mukavasti mukaan joukkoon. Kiitos siitä paikallisille miehille :D

Mutta siis eilisestä... Kuten Dieda totesikin, niin väkeä oli luvattoman vähän. En ymmärrä, missä porukka taas oli... ? Mutta ei se mitään, sillä tanssimaan pääsi tosi hyvin! Minäkin, joka olin puolikuntoinen, vetelin täysillä puristaen kaikki viimeiset energiat irti... Olisi ehkä ollut välillä viisasta huilailla, mutta kun ei raaskinut... :)

Eilen pääsin taas jenkoille erään herran kanssa, joka tekee tahdin loppuun mahtavia nostoja, hauskaa! Muutamat tosi tunteella tanssitut tangotkin veivät untuvan taas taivaan porteille, mutta siihen kun vielä lisää yhden uuden herran kanssa tanssitut hitaat, taisi olla Tommin viimeinen pari, niin johan taas oltiin lähellä leijailua. Ja jos äsken oltiin lähellä leijailua, niin viimeistään erään mahtavan viejän kanssa tanssitut foksit saivat jalat ihan kirjaimellisestikin nousemaan maan pinnan yläpuolelle. Miten jonkun kanssa voikaan askel tuntua niin kevyeltä ja lennokkaalta ?! Lämmin kiitos kaikille tanssittajille!

Orkesterit olivat taas mitä mainioimmat:D Tommia en muista ennen nähneeni (?) ja seinäruusut hoitivat hommansa mallikkaasti. Mutta sitten tämä toinen uusi tuttavuus: KINO JAKE :D Voi että, miten ihana! Jo ennen ekoja valsseja "tanssiäitini" vei minut moikkaamaan näitä nuoria muusikkoja! Miten mukavia ja komeita soittajia varustettuna parilla naiskauneuden edustajalla:) Mutta heti, kun ensimmäiset sävelet pääsivät ilmoille, olin myyty! Miten ihanalta kuulostavaa musiikkia! Hyvin harvinaisia kipaleita ohjelmistossa ja soittimia vähän joka lähtöön! Ja heidän musiikkinsa kyllä erottuu edukseen! Se kuulostaa niin kauniilta ja erilaiselta... Menkää kaikki ihmeessä heitä kuulemaan, ette varmasti pety! Kiitokset Kino Jakelle ihanan illan kruunaamasta musiikista!

Uusia tuttavuuksiakin tuli muutama, Dieda ja Tanja, oli hauska vihdoinkin tavata! Ja Tanjan avustuksella bongasin lattialta pari muutakin nicciläistä...

Tästä onkin taas hyvällä mielellä hyvä lähteä parantelemaan itseään ensi viikoksi! Toivottavasti Pesäkalliossa bongaisin taas muutaman uuden tuttavuuden! Ja toivottavasti ennen siellä käymättömänä joku uskaltaisi tulla hakemaankin ;)

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille toivottelee,

Untuva

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu