TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ulkonäöllinen luokitus (Pilke 2007-02-12 22:27)

Pakkien selityksiä

Speedy
2007-02-22 16:46

Ei pakkiloissa tarvitse kummemin selitellä. Se selittely on vain pieni anteeksipyyntö pakin saajalle. Jos daami jota haen ja antaa pakit, niin en siitä pahemmin loukkaannu. Ajattelin vaan ettei ressukka tiennyt mitä menetti. ;)

Tietenkin jos pakkeja tulee paljon, niin se varmaan lannistaa ketä tahansa. ( Onkohan silloin syytä pyytää vaikka jotain hyvää kaveria kertomaan mistä se voisi johtua, ulkonäkö, haju, käytös tai muu seikka.) Tuo pakitus vaara on isompi alkuillasta varsinkin vieraalla paikalla jossa ei ole tuttuja.

Itse pitää olla tyyvtyväinen ettei tällä nykyisellä tanssiuralla ole tullut kuin yhdet pakit, vaikka aina koitan hakea niitä "nuoria neitoja" lähinnä sen tanssitaidon takia. Haen kyllä vanhempiakin, mutta he ovat järjestään tuttuja.

Yleensä tanssiessa seuraan ympärilleni ja katson ennakkoon sopivan tuntuisia haettavia, joista sitten koitan hakea. Siten omat pettymykset ovat pysyneet aika minimaalisina.

Naisten haulla en ole antanut rukkasia ja minua saa hakea myös naisten tunnin jälkeenkin. Rukkasten antoon tarvitsen aika voimakkaat perusteet. Näillä naistentunneilla on sitten tullut ne vanhemmat helmet esille, kun ovat tulleet hakemaan ja tanssi on ollutkin erittäin mukavaa.

Tuon kun keksisi miten viestiä tanssitaitonsa tuntemattomille, niin helpottaisi varmaan aika monen hakuongelmia puolin sekä toisin, vaan siinä sitten menettäisi sen ihanan ensihuuman kun huomaa että nyt sattui askeleet hienosti yhteen.

Sanoisinko että hyvä tanssi voittaa huonon ....... (tanssin) tietenkin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu