TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ulkonäöllinen luokitus (Pilke 2007-02-12 22:27)

Pakkien selityksiä

Andreas pks
2007-02-21 15:14

Taisi tuo pakkikeskustelu olla syksyn mittaan jo, mutta on aina ajankohtainen.

Mielestäni naisen, joka ei ole vapaasti haettavissa kuuluisi olla jotenkin niin sijoittunut, että siitä saa selville, että ei ole kaikille vapaasti haettavissa.
Eli jostain syystä valikoiva ei voi seistä eturivissä haettavana ja siinä suorittamassa valintansa omilla kriteereillään/valinta perusteillaan.
Seurueessa iltaa viettämässä pitäisi myös olla siten sijoittunut, että seuruemuodon huomaa helposti.
Paikan valinta riippuu varmaan tanssipaikan omasta sijoittumistavasta/-profiilista.

Etu- ja toka riviin sijoittuneen tulee olla mielestäni vapaasti haettavissa.

Naiset kyllä osaavat pinkaista karkuun jos jotenkin toivoton harva tapaus on tulossa hakemaan :) Vapaasti haettavana ollessa ei mielestäni ole mahdollisuutta kerman kuorimiseen päältä.

Mikäli pakin syy ei minulle ole hyväksyttävä en hae sellaista naista enää loppuelämäni aikana tanssimaan (aika raaka peli). Meissä miehissä on erilaisia ja kaikki kokevat eri lailla pakit omista lähtökohdistaan ja herkimmät voivat saada vaikka mitä vaurioita itseensä. Toiset voivat liiasta pakkikuormasta lopettaa koko hyvän harrastuksen ja keskikastin väki häippäsee kahvilaan naistentunnin ajaksi, johon myös vaikuttaa naistentunnilla aiempi haetuksi tulohistoria. Toiset taas jatkavat entiseen tapaan keräten henkisen minänsä taas kokoon.

Itse en ole antanut vielä kertaakaan kenellekään pakkeja. Uskoisin etten annakkaan kuin siinä tapauksessa, ettei nainen pysty juuri omilla jaloillaan tanssimaan.

Naisilla on tietenkin oikeus kieltäytyä tanssimasta jonkun kanssa.

Pakit ovat tansseissa raaka instrumentti/toimintatapa, eikä sitä tulisi käyttää ollenkaan kevein perustein.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu