TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpää on mielessäin (MardiJan 2007-02-17 10:44)

Järvenpää on mielessäin

MardiJan
2007-02-17 10:44

Järvenpäässä ei mitään muuta huonoa ole kuin se, että tunnit siellä ovat vain samanmittaisa kuin muuallakin. Siinä ympäristössä tanssiminen, tippuvien vesinorojen väistely ja kaikkiin tarttunut lämmin tanssitunnelma luo sellaisen tunnelman, minkä jälkeen ei viitsi edes kauaa nukkua voidakseen niitä miettiä.

Tällä kertaa tunnelmaa lisäsi ympärisäteilevä ilo erään nettiläisen viimeisistä käpristelyistä poikamiehenä odotellessaan pääsyä onnelansa täyttymykseen, avioon. Dubbeltangot näyttivät maistuvan. Onnea teille minultakin, vaikken Savonpoikaa tanssittamaan päässytkän. En olisi ylittänyt kauneusrajaakaan.

Ehkä se on osaltaan tuo tunnelman katkeamattomuus, mikä Järvenpäästä hyvän tekee. Se ja sen mukanaan tuoma jokahetkinen hyvä olo olla tansseissa. Väliaikamusiikin, järvenpääläisen haasteellisena, aikana koen mahdollisuuden tutkiskella joitain uusia askeleita. Sen tekee mahdolliseksi myös tanssijoiden välinen välitön tunnelma.

Mainio ilta. Fiibbarit eivät petä, Jeren muhkea ääni luo tunnelmaa. Tunnelmaa loivat myös jokainen tanssimani (so nauttimani) tanssi. Jokaista niistä mielessäni yksitellen pyörittelen. Hyvät tanssit.

ps Ja Mutulle terkkuja; yhteiskunnan tulipylväitä tarvitaan järjestyksen pitoon. Kun me tänään nautiskelemme tanssista, niin pari pientä ajatusta lähetämme sinullekin;)

Kirjoittajan avainsanat: Savonpoika

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu