TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Upeat sunnuntai-tanssit Järvenpäässä (Marlen 2007-02-04 22:08)

Nuorien poikien saaminen lavoille

Stefanus
2007-02-16 10:50

Niimpä, helpommin sanottu kun tehty. Kun olen joskus mennyt noihin meidän harjoituksiin aikaisemmin ja siellä on ollut nuorten ja lasten ryhmien harjoitukset meneillään, niin aika epäsuhtaistahan tuo tanssitaival on jo alkuvaiheessa. Viimeksikin 30/1!

Kun muistelen omia alkuvuosiani, jolloin 15-vuotiaana aloin tansseissa käymään, niin se oli aika luonnollinen paikka poikakoulun kasvatilla saada edes jonkinlaisia kontakteja muihin kuin naapurin tyttöihin. Mutta tänään Länsi-Savossa oli kuva erään ylä-asteen luokan liikuntatunnilta, jossa meneillään oli joku paritanssin opetustilanne. Jospa koulujen liikuntatunnit avaavat myöskin pojille ovia tanssimaailmaan, vaikka hitaasti.

Ja ehkä nuorille saattaa olla myöskin jonkinlainen kynnys siinä, että tanssipaikkojen valtaväestöstä kai ollaan me keski-ikäiset. toivottavasti ei kuitenkaan este nuorten tulemiselle tanssipaikoille. Ehkäpä pitäisi olla puhtaasti nuorille suunnattuja paritanssitilaisuuksia, jossa soitettaisiin puhtaasti tanssimusiikkia. Pitääpä joku kerta kävellä tuonne käytävän toiseen päähän keskustelemaan aiheesta kaupungin korkeimman nuorisovirkamiehen huoneeseen. tosin hän tunnustautuu hevimieheksi. Mutta uskoisin avarakatseisuutta löytyvän.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu