TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Taas viemisestä ja seuraamisesta (Jansku 2007-02-12 15:05)

Pyörähdys

Päivi
2007-02-13 10:34

"mitä teet kun tällainen melko tavallinen tilanne sattuu, eli mies nostaa käden ylös, mutta ei tee mitään vientiä pyörähdykseen (eikä pyörähdä itse)? Jäätkö paikoilleen, vai menetkö kädenali koska tiedät että viejä hyvin todennäköisesti haluaisi sinun tekevän niin?"

En ole ihan varma, lähdenkö joskus käännökseen, jos käsi nousee vain ylös vaan informaatiota pyörähdykseen ei tulekaan, mutta ainakin joskus käy niin, että olen viennin alkuosan perusteella valmistautunut pyörähtämään tietyllä hetkellä, mutta jäänkin niille sijoille, koska en saanutkaan sitä varsinaista pyörähdyssignaalia. Joskus mies on tehnyt tämän tarkoituksella, joskus tarkoittamattaan.

Mutta uskon kyllä pyörähtäväni kiltisti melko heikostakin pyörähdyssignaalista, eli opittuna.

- - -

Tarkoittamani vientisignaali ei siis ole mikään "tuuppaisu", vaan mies vain antaa naiselle napakan vasteen pyörähdykseen. Jos tämä vaste puuttuu, se tarkoittaa, ettei olekaan tarkoitus pyörähtää. Tai jos vaste rakentuu rauhallisesti, pyörähdyksenkin on tarkoitus olla rauhallinen, hitaampi.

Pyörähdyksen vientihän alkaa jo muutama isku pyörähdyssignaalia aiemmin. Daamille teetetään vastaliike, jonka voimasta hän osaa rakentaa vasteen miehen kättä (tai olkapäätä tai selkää tms.) vasten. Myös tämän rakantamisen ajoituksella on (tai ainakin pitäisi olla) vaikutusta siihen, kuinka nopeasti tai hitaasti daami pyörähtää.

Kirjoittajan avainsanat: spin, vienti, seuraaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu