TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Upeat sunnuntai-tanssit Järvenpäässä (Marlen 2007-02-04 22:08)

Lapset lavoilla ja lippuhinnat- soraääni täältä

Kukka-Maaria
2007-02-06 18:11

Lapset ovat sitä tulevaa, katoavaa lavasukupolvea. Ainakin potentiaalista sellaista. Tulevia täysmaksun maksavia asiakkaita. Tässä jo niin lapsikielteisessä yhteiskunnassa se ei hirveitä vaadi, eikä ole keneltäkään muulta pois.

Kolmilammen lava on oiva esimerkki tästä, jonne lapset on tervetulleita ja murkkuni pääsi ilmaiseksi tunnustelemaan lavailmapiiriä viime ja toissakesänä. Murkkujen hämmästys ja ilo siitä, että he olivat oikeasti tervetulleita, on asia mitä he edelleenkin talven kylminä päivinä muistelevat:) Toivon että se kantaa joskus hedelmää. Itse, jos joudun valitsemaan kahden kesäsunnuntain lavan välillä Kolmilammi voittaa. Ja juuri lavan kodikkaan ilmapiirin ja henkilökunnan ystävällisyyden vuoksi. Ja siksi,kun heillä ei ole rahastusmentaliteettia, ehkä hivenen "kutsumusta" siinä työssä. No lisäksi siellä on ollut kesäkauden parhaimmat tanssit :)

Toivottavasti tällä hetkllä lapsia olevat ymmärtävät parin-kolmenkymmenen vuoden päästä meitä silloin ikääntyviä. Toivottavasti he toivottavat meidät lavoille yhtä tervetulleeksi, kuin heidätkin aikanaan. -Vähän erilaisina lavankuluttajina.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu