TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Upeat sunnuntai-tanssit Järvenpäässä (Marlen 2007-02-04 22:08)

Lapset lavoilla ja lippuhinnat

Tanssijtn
2007-02-05 20:26

Mielestäni on itsestäänselvää, että lapsien on ostettava lippu tansseihin siinä missä muidenkin. Lippu voi olla opiskelijahintainen, tai jos opiskelijahintaa ei ole, normaalihintainen. Maksavathan kaikki muutkin harrastukset, ja toisinaan jääkiekot ja baletit voivat olla kalliimpiakin harrastuksia kuin tanssi. Samoin konsertit maksavat enemmän kuin koko illan kestävät tanssit (jos joku siis on tullut lavatansseihin vain kuuntelemaan musiikkia). Jokaisen, niin aikuisen kuin lapsen, on valittava itse, mihin euronsa käyttää. Eivätkä eurot tansseissa hukkaan mene. Jos haluaa ilmaisen tanssiharrastuksen, voi tanssia kotonaan.

Tansseihin tulemiseen kannustaminen, kaikille ikäryhmille, on tietenkin eri asia - samaan tapaan kuin kaikkea muutakin mainostetaan tyyliin "kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi ja jää koukkuun" ;) Tanssipaikathan voivat houkutella uusia harrastajia vaikkapa järjestämällä alkeistanssikursseja, jotka sisältyvät lipun hintaan.

Mielestäni on oikein hyvä, että lavoilla on kaikenikäisiä tanssinharrastajia. Tietysti toivoisi, että nuoret tytöt innostaisivat nuoret pojatkin saapumaan paikalle :)

Tanssimattomien lasten tulemiselle tansseihin pitäisin edellytyksenä sitä, että lapsille on ainakin opetettu, kuinka lavatansseissa käyttäydytään. Purukumeja ei heitellä lattioille, ei juoksennella ympäriinsä jne. Luulisin, että tansseihin tahtomattaan tulleet, olivatpa lapsia tai aikuisia, eivät siellä viihdy, joten ei heitä kannata sinne väkisinkään viedä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu