TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Upeat sunnuntai-tanssit Järvenpäässä (Marlen 2007-02-04 22:08)

Upeat sunnuntai-tanssit Järvenpäässä

Tuulispää
2007-02-05 0:02

Komppaan Marlenia :)

Ihanan juhlaviikonlopun päälle sydämen muotoinen piste.

Tanssia sain koko rahan edestä kolme iltaa peräkkäin ja Takkutukka + muutama ystävä oli järjestänyt minulle ikimuistoisia synttäriylläreitä, niin että pieni mieli on iloa tulvillaan vielä pitkään.

Kiva, että sunnuntaina on tanssiaikataulun puitteissa mahdollisuus huomioida myös meidän tanssiin hurahtaneiden jälkikasvua. Halauankin kysyä, että onko teistä aikuisista kiusallista, kun pieniä tanssin opettelijoita ilmestyy joukkoonne? Siis mitä ajattelette heistä? Minulla on tietty omat poikaset ojassa, kun vanhin tyttö olisi innokas opettelemaan taitojaan ja pienemmistäkin on mukava käydä katsomassa minne äiti hinkuaa vapaa iltoinaan...

Se että Järvenpää ottaa yli kaksitoistavuotiaista opiskelijahinnan on tietysti bisnestä, mutta voisiko sunnuntai-iltoina junioreille antaa jonkun lapsialennuksen? Tulee aika hurja hinta illalle teini-ikäisten tanssin ystävien vanhemmille... Siis voihan lipunhinnalla viestittää myös sitä, että pitäkää muksut kotona, kiitos? Tulevaisuutta ajatellen heistä kuitenkin saattaa tulla tulevia kanta-asiakkaita, jos siihen suodaan hivenen kannustusta ja paljon ymmärrystä?

Kiitos kaikille mukavasta tanssiviikonlopusta <3

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu